Open Class "BPM-GenIA: Disrupció de la IA Generativa en la Gestió per Processos". UPC School

El dimecres 15-01-2025, a les 18:00, tindrà lloc una Open Class del curs de formació permanent en Business Process Management (BPM) (En línia).

La gestió per processos es transforma constantment en paral·lel a la tecnologia i s'expressa en noves formes d'automatització, mineria de processos o IoT.

El curs en Business Process Management (BPM) va integrar ja l'any passat l'ús de la intel·ligència artificial en la seva experiència d'aprenentatge. Aquest any, anem un pas més enllà: de la mà de les empreses col·laboradores, us avançarem com aborden la IA generativa d'una manera “diferent” a l'hora d'optimitzar la gestió per processos.

Descobreix en aquesta sessió enfocaments innovadors i casos pràctics que redefineixen l'eficiència i la creativitat en la gestió empresarial.

Els ponents

Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director de transformació digital al grup BC. Codirector acadèmic del curs en BPM.

Enginyer superior de Telecomunicació per la UPC i certificat Lean Six-Sigma Green Belt. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la consultoria tecnològica i de processos en empreses líders com IBM, PricewaterhouseCoopers (PwCC) o Sener. Ha col·laborat com a consultor en empreses de l'àmbit financer (Caja Madrid, Barclays) i farmacèutic (Roche, Novartis, Esteve, Almirall, Grífols), entorns en què la gestió de la informació i els processos manté una estreta relació amb la gestió de la qualitat i la millora de l'eficiència.

Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i col·laboradora en Dive.

La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball, amb un coneixement profund de les eines IA, les regles de negoci i els processos.

Carlos Escolano Peinado, research engineer al Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS). Codirector acadèmic del curs en BPM.

Doctor en Informàtica per la UPC i màster en Intel·ligència Artificial per la UPC. Actualment, és investigador al dept. de Teoria del Senyal i les Comunicacions de la UPC i al BSC, així com professor associat al dept. de Ciències de la Computació de la UPC. La seva àrea d'expertesa és el processament del llenguatge natural, especialment la traducció automàtica multilingüe amb xarxes neuronals.

Joan Muñoz Poveda, expert en ciència de dades i process mining.

Docent en diverses universitats i escoles de negocis. Disposa de més de 30 anys d'experiència en consultoria tecnològica, definint solucions tecnològiques de gestió empresarial i liderant equips de treball, en sectors com automoció, farmàcia, retail, moda, financer, indústria primària, producció, etc.

Rafael Pano Garcia, Enterprise Account Executive a Software AG.

Acumula una experiència de més de 20 anys en vendes en multinacionals de software i tecnologia (DELL EMC, Teradata, MicroStrategy, Alteryx i Couchbase), a més d'haver treballat a diverses consultores de referència (Indra, IconMediaLab i Altran).

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Inscripcions

Més posts de Formació

Entrada destacada

Informe de Tendències Salarials 2025 de Randstad

En un context econòmic dinàmic i desafiador, el mercat laboral espanyol s'enfronta a reptes significatius, especialment en el que respec...