Passa al contingut principal

El Llibre Blanc del Metavers. Associació Espanyola per a la Digitalització

El Llibre Blanc del Metavers, publicat per l'Associació Espanyola per a la Digitalització (DigitalES) al juny de 2023, és un document de referència que ofereix una visió general del metavers, les seves oportunitats i reptes.

El llibre comença definint el metavers com un espai virtual compartit, immersiu i persistent, al qual es pot accedir a través de diferents dispositius. En aquest espai, les persones poden interactuar entre si, crear i compartir contingut, i realitzar activitats de tot tipus.

El llibre identifica una sèrie d'oportunitats que el metavers ofereix a diferents sectors, com l'entreteniment, l'educació, la salut, el comerç o el turisme. Per exemple, el metavers podria permetre a les persones assistir a concerts o esdeveniments esportius en directe, aprendre de forma més interactiva, o accedir a serveis mèdics de forma remota.

El llibre també assenyala una sèrie de reptes que el metavers planteja, com la seguretat i la privadesa dels usuaris, la regulació, o l'impacte mediambiental.

El Llibre Blanc del Metavers és una eina útil perquè empreses, institucions i ciutadans coneguin les principals característiques del metavers i les seves possibles implicacions.

A continuació, es presenten alguns dels punts clau del document:

  • El metavers és un espai virtual compartit, immersiu i persistent, al qual es pot accedir a través de diferents dispositius.
  • El metavers ofereix una sèrie d'oportunitats a diferents sectors, com l'entreteniment, l'educació, la salut, el comerç o el turisme.
  • El metavers planteja una sèrie de reptes, com la seguretat i la privadesa dels usuaris, la regulació, o l'impacte mediambiental.

El llibre està disponible per a descàrrega gratuïta a la web de DigitalES.

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques

Notas de corte 2022. RTVE

El buscador de notas de corte de RTVE.es recopila la nota de acceso a los grados y dobles grados de las universidades públicas españolas en el curso 2021-2022, tras las pruebas de la EBAU. Puedes filtrar por nota de corte, universidad, titulación —añadiendo o excluyendo las que se imparten en idioma extranjero— y provincia. Después, puedes ordenar los resultados de mayor a menor. Recuerda que la nota de corte de la Selectividad es un dato orientativo y puede ser diferente este curso. Notas de Corte 2022 Més entrades de Recursos