Passa al contingut principal

El Llibre Blanc del Metavers. Associació Espanyola per a la Digitalització

El Llibre Blanc del Metavers, publicat per l'Associació Espanyola per a la Digitalització (DigitalES) al juny de 2023, és un document de referència que ofereix una visió general del metavers, les seves oportunitats i reptes.

El llibre comença definint el metavers com un espai virtual compartit, immersiu i persistent, al qual es pot accedir a través de diferents dispositius. En aquest espai, les persones poden interactuar entre si, crear i compartir contingut, i realitzar activitats de tot tipus.

El llibre identifica una sèrie d'oportunitats que el metavers ofereix a diferents sectors, com l'entreteniment, l'educació, la salut, el comerç o el turisme. Per exemple, el metavers podria permetre a les persones assistir a concerts o esdeveniments esportius en directe, aprendre de forma més interactiva, o accedir a serveis mèdics de forma remota.

El llibre també assenyala una sèrie de reptes que el metavers planteja, com la seguretat i la privadesa dels usuaris, la regulació, o l'impacte mediambiental.

El Llibre Blanc del Metavers és una eina útil perquè empreses, institucions i ciutadans coneguin les principals característiques del metavers i les seves possibles implicacions.

A continuació, es presenten alguns dels punts clau del document:

  • El metavers és un espai virtual compartit, immersiu i persistent, al qual es pot accedir a través de diferents dispositius.
  • El metavers ofereix una sèrie d'oportunitats a diferents sectors, com l'entreteniment, l'educació, la salut, el comerç o el turisme.
  • El metavers planteja una sèrie de reptes, com la seguretat i la privadesa dels usuaris, la regulació, o l'impacte mediambiental.

El llibre està disponible per a descàrrega gratuïta a la web de DigitalES.

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments