Passa al contingut principal

Forum TurisTIC -11ª edició

El Forum TurisTIC és un esdeveniment anual organitzat per Eurecat, centre tecnològic de Catalunya, que té com a objectiu promoure la innovació i el desenvolupament tecnològic en el sector turístic. En la seva 11a edició, que tindrà lloc el 29 de setembre de 2023 a Barcelona, el fòrum se centrarà en la intel·ligència artificial aplicada al turisme.

L'intel·ligència artificial (IA) té un gran potencial per revolucionar el sector turístic, permetent millorar la personalització de l'experiència dels visitants, optimitzar els processos de gestió i promoció, i fer front als nous reptes i oportunitats que planteja el canvi climàtic i la digitalització.

El Forum TurisTIC 2023 comptarà amb un programa complet de ponències, taules rodones i tallers, que abordaran les principals aplicacions de la IA en el sector turístic. Entre els temes que se tractaran hi ha la personalització de l'experiència turística, la gestió dels fluxos de visitants, la promoció turística, la seguretat turística i la sostenibilitat turística.

A l'esdeveniment hi participaran experts i professionals de la indústria turística, del món de la tecnologia i de la recerca, que compartiran les seves experiències i coneixements sobre les últimes tendències en IA aplicada al turisme.

El Forum TurisTIC 2023 és una oportunitat única per a professionals del sector turístic per aprendre sobre les últimes tendències en IA aplicada al turisme, establir contactes amb altres professionals i compartir idees per impulsar la innovació en el sector.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments