Passa al contingut principal

Pràctiques en empreses o entitats 2024. Beques icex

Objectiu: Donar suport a les empreses en el procés d'internacionalització, facilitant-los l'accés al millor talent jove en formació, i aconseguir la seva integració laboral a la finalització de les pràctiques.

A qui va dirigit

Empreses i entitats constituïdes a Espanya amb un fort component internacional, que presentin un pla estructurat amb la formació que aportaran a la persona becada, competències a desenvolupar, i activitats formatives a realitzar durant el període de pràctiques. Aquestes hauran de desenvolupar-se en làmbit dactuació internacional i estar tutelades a través de la designació duna persona tutora responsable del compliment i valoració de litinerari formatiu de la persona becada.

La formació es pot fer a Espanya oa l'estranger. En cas que la beca es desenvolupi fora d'Espanya és requisit obligatori que les empreses estiguin implantades a l'exterior i disposin d'una persona tutora permanent a la destinació proposada. En cas de pràctiques fora de la Unió Europea, és responsabilitat exclusiva de l'empresa assegurar-se de la viabilitat d'assoliment d'un visat en regla que permeti la realització de pràctiques al país.

Finançament

DOTACIÓ ECONÒMICA. ICEX cobreix el 70% de la dotació bruta anual si les pràctiques es desenvolupen a l'exterior al si d'una PIME/Entitat, el 50% si es realitzen en una PIME/Entitat des d'Espanya, i el 20% en cas que es desenvolupin en una GRAN empresa. Així mateix, cobreix el cost de l'assegurança d'accidents i l'assistència en viatges. L'EMPRESA o ENTITAT es fa càrrec del 30% de la dotació bruta anual si les pràctiques es desenvolupen a l'exterior al si d'una PIME/Entitat, del 50% si es fan en una PIME/Entitat des d'Espanya, i del 80% en cas que es desenvolupin a una GRAN empresa. L'empresa o entitat també corre amb les despeses de desplaçaments formatius de la persona becada, i obtenció o renovació del visat, si n'hi ha.

La dotació bruta anual de les pràctiques ve fixada per ICEX en funció de la destinació assignada. Aquesta dotació està subjecta a les retencions corresponents que d'acord amb la normativa vigent siguin aplicables.

Termini per sol·licitar: 28 de setembre de 2023

Més informació

Més entrades de Pràctiques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon