Passa al contingut principal

Pràctiques en empreses o entitats 2024. Beques icex

Objectiu: Donar suport a les empreses en el procés d'internacionalització, facilitant-los l'accés al millor talent jove en formació, i aconseguir la seva integració laboral a la finalització de les pràctiques.

A qui va dirigit

Empreses i entitats constituïdes a Espanya amb un fort component internacional, que presentin un pla estructurat amb la formació que aportaran a la persona becada, competències a desenvolupar, i activitats formatives a realitzar durant el període de pràctiques. Aquestes hauran de desenvolupar-se en làmbit dactuació internacional i estar tutelades a través de la designació duna persona tutora responsable del compliment i valoració de litinerari formatiu de la persona becada.

La formació es pot fer a Espanya oa l'estranger. En cas que la beca es desenvolupi fora d'Espanya és requisit obligatori que les empreses estiguin implantades a l'exterior i disposin d'una persona tutora permanent a la destinació proposada. En cas de pràctiques fora de la Unió Europea, és responsabilitat exclusiva de l'empresa assegurar-se de la viabilitat d'assoliment d'un visat en regla que permeti la realització de pràctiques al país.

Finançament

DOTACIÓ ECONÒMICA. ICEX cobreix el 70% de la dotació bruta anual si les pràctiques es desenvolupen a l'exterior al si d'una PIME/Entitat, el 50% si es realitzen en una PIME/Entitat des d'Espanya, i el 20% en cas que es desenvolupin en una GRAN empresa. Així mateix, cobreix el cost de l'assegurança d'accidents i l'assistència en viatges. L'EMPRESA o ENTITAT es fa càrrec del 30% de la dotació bruta anual si les pràctiques es desenvolupen a l'exterior al si d'una PIME/Entitat, del 50% si es fan en una PIME/Entitat des d'Espanya, i del 80% en cas que es desenvolupin a una GRAN empresa. L'empresa o entitat també corre amb les despeses de desplaçaments formatius de la persona becada, i obtenció o renovació del visat, si n'hi ha.

La dotació bruta anual de les pràctiques ve fixada per ICEX en funció de la destinació assignada. Aquesta dotació està subjecta a les retencions corresponents que d'acord amb la normativa vigent siguin aplicables.

Termini per sol·licitar: 28 de setembre de 2023

Més informació

Més entrades de Pràctiques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas