Passa al contingut principal

Masterclass: Disseny 3D: com funciona realment - Aula Virtual. Barcelona Activa

Aquesta Masterclass serà en anglès.

Alguna vegada t'has preguntat què cal per fer una animació en 3D? o has considerat el que una persona necessita saber per treballar a la indústria 3D?

En un món cada vegada més saturat amb gràfics 3D, és fàcil suposar que la producció és simple i optimitzada quan en realitat continua sent increïblement complexa.

En aquesta masterclass, donarem una ullada darrere del teló per veure què es necessita realment per crear contingut creatiu al món 3D.

Durant aquesta xerrada:

- Aprendràs sobre els passos de la producció 3D

- Comprendràs quines habilitats es necessiten per treballar com a artista/dissenyador 3D

- Et familiaritzaràs amb les plataformes i aplicacions de gràfics 3D

Sobre Brent

Brent Austin és un animador 3D i dissenyador de motion graphics que va començar la seva carrera treballant a Sarofsky a Chicago, Illinois. Mentre va ser allà, va treballar en seqüències de títol per a pel·lícules de Marvel com Doctor Strange, Captain America: Civil War, Antman i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Aquests projectes li van proporcionar una interessant combinació de disseny i desafiaments tècnics que van perfeccionar les seves habilitats com dissenyador orientat a 3D.

Després de deixar Sarofsky, Brent va passar a treballar com a freelance, on continua ajudant a resoldre problemes de disseny en projectes per a Apple, Facebook, Microsoft, Meister.tv i The Mill.

Quan no està empenyent píxels, a Brent li agrada viatjar i llegir novel·les de ciència-ficció ocasionals.

Quan: dl. 14/02/22 (18:30-19:30h)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 2/10/2022

1 plaça de Tècnic de suport a la recerca / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic en política Forestal i Governança / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d' Enginyer de software per a desenvolupament de plataformes georeferenciades amb comunicació a dades obertes / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Engineer in numerical methods (NextSim project) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Enginyer superior - Obra Ferroviària (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Direcció de l'Oficina de Serveis i Promoció Industrial de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) 1 plaça de Gestor Expert en Observació de la Terra de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials

Oferta pública 03/10/2022

4 places de Tècnic mitjà de Sistemes de la Informació / Ajuntament de Castelldefels 1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de la Nou de Berguedà 1 plaça d' Enginyer de camins, canals i ports / Ajuntament de Reus 1 plaça d' Impact Officer / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Data Steward / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Scientific Software Developer / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Titulat superior enginyer camins, canals i ports a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1 plaça d' Inspector tècnic als Serveis Territorials de Tarragona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d' Enginyer Industrial a l'Àrea de coordinació d'obres i projectes tècnics de la Direcció de Serveis / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treb

Becas de formación individual en contenidos digitales y tecnológicos para estudiantes con discapacidad

La Fundación ONCE convoca las becas de formación individual para estudiantes con discapacidad en el marco del Programa Por Talento Digital con el fin de apoyar la incorporación a acciones formativas en el ámbito tecnológico y digital de las personas con discapacidad y promover así su inclusión e impulso laboral en empleos técnicos especializados y altamente cualificados. Podrán solicitar las becas contempladas en el programa, estudiantes a partir de 16 años con discapacidad legalmente reconocida igual o mayor al 33% y que posean el título de Educación Secundaria Obligatoria o equivalente, reuniendo todas las condiciones establecidas en estas bases. Además, deberán estar pre-inscritos/as, matriculados/as o cursando un programa formativo en el ámbito tecnológico y/o digital impartido por una institución/entidad acreditada como centro de formación. La beca concedida ascenderá al 80% de la cuantía total de la acción formativa y hasta un máximo de 10.000€. La Convocatoria de becas de formac