Passa al contingut principal

Masterclass: Disseny 3D: com funciona realment - Aula Virtual. Barcelona Activa

Aquesta Masterclass serà en anglès.

Alguna vegada t'has preguntat què cal per fer una animació en 3D? o has considerat el que una persona necessita saber per treballar a la indústria 3D?

En un món cada vegada més saturat amb gràfics 3D, és fàcil suposar que la producció és simple i optimitzada quan en realitat continua sent increïblement complexa.

En aquesta masterclass, donarem una ullada darrere del teló per veure què es necessita realment per crear contingut creatiu al món 3D.

Durant aquesta xerrada:

- Aprendràs sobre els passos de la producció 3D

- Comprendràs quines habilitats es necessiten per treballar com a artista/dissenyador 3D

- Et familiaritzaràs amb les plataformes i aplicacions de gràfics 3D

Sobre Brent

Brent Austin és un animador 3D i dissenyador de motion graphics que va començar la seva carrera treballant a Sarofsky a Chicago, Illinois. Mentre va ser allà, va treballar en seqüències de títol per a pel·lícules de Marvel com Doctor Strange, Captain America: Civil War, Antman i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Aquests projectes li van proporcionar una interessant combinació de disseny i desafiaments tècnics que van perfeccionar les seves habilitats com dissenyador orientat a 3D.

Després de deixar Sarofsky, Brent va passar a treballar com a freelance, on continua ajudant a resoldre problemes de disseny en projectes per a Apple, Facebook, Microsoft, Meister.tv i The Mill.

Quan no està empenyent píxels, a Brent li agrada viatjar i llegir novel·les de ciència-ficció ocasionals.

Quan: dl. 14/02/22 (18:30-19:30h)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/05/2022

Borsa de treball de places de Tècnic amb màster en enginyeria de camins, canals i ports / Barcelona Regional, Agència de Desenvolupament Urbà, SA 1 plaça de Tècnic de compres / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament d'una plataforma de convocatòries / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic en processos de selecció / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic mitjà de Transició Energètica / Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic industrial a la Secció d'Energia dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places de Tècnic superior a la Unitat de GEOSTART / Ge

Oferta pública 16/05/2022

1 plaça d' Enginyer municipal / Ajuntament de Gurb 1 plaça de Postdoc on urban air quality modeling (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Enginyer de l'energia / Consell Comarcal del Bages Borsa de treball de places de Tècnic de transició energètica / Consell Comarcal del Baix Empordà 1 plaça de Professor associat de Logística / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor associat de Negocis Marítims / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor associat de Màrqueting / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1 plaça de Tècnic superior als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1

Open Day Arquitectura 2022. UPC School

El dijous 19 de maig, a les 18: 00 h, es realitzarà en modalitat virtual la 1a edició de l'Open Day Arquitectura de la UPC School. En aquesta sessió, hi presentarem l'oferta formativa en l'àrea d’arquitectura, urbanisme i edificació i comptarem amb la participació d’Ignasi Pérez Arnal, una de les veus referents en transformació digital i noves tendències al sector AECO. Programa: 18:00 h - 18.15 h – Benvinguda institucional de la UPC School i presentació de l'àrea formativa en Arquitectura, Urbanisme i Edificació. Coneixerem noves tendències del sector i l’oferta de màsters, postgraus i cursos en aquesta àrea, dissenyada especialment per cobrir aquestes oportunitats emergents. 18:15 h - 19:15 h – Conferència: "El 4.0 a l'Arquitectura, la Construcció i l'Urbanisme. Les 10 Dimensions que Estan Produint el Canvi", a càrrec d’Ignasi Pérez Arnal. Mentre que qualsevol sector productiu de la nostra societat ja ha incorporat la Revolució Industrial 4.0, el sec