Passa al contingut principal

Masterclass: Disseny 3D: com funciona realment - Aula Virtual. Barcelona Activa

Aquesta Masterclass serà en anglès.

Alguna vegada t'has preguntat què cal per fer una animació en 3D? o has considerat el que una persona necessita saber per treballar a la indústria 3D?

En un món cada vegada més saturat amb gràfics 3D, és fàcil suposar que la producció és simple i optimitzada quan en realitat continua sent increïblement complexa.

En aquesta masterclass, donarem una ullada darrere del teló per veure què es necessita realment per crear contingut creatiu al món 3D.

Durant aquesta xerrada:

- Aprendràs sobre els passos de la producció 3D

- Comprendràs quines habilitats es necessiten per treballar com a artista/dissenyador 3D

- Et familiaritzaràs amb les plataformes i aplicacions de gràfics 3D

Sobre Brent

Brent Austin és un animador 3D i dissenyador de motion graphics que va començar la seva carrera treballant a Sarofsky a Chicago, Illinois. Mentre va ser allà, va treballar en seqüències de títol per a pel·lícules de Marvel com Doctor Strange, Captain America: Civil War, Antman i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Aquests projectes li van proporcionar una interessant combinació de disseny i desafiaments tècnics que van perfeccionar les seves habilitats com dissenyador orientat a 3D.

Després de deixar Sarofsky, Brent va passar a treballar com a freelance, on continua ajudant a resoldre problemes de disseny en projectes per a Apple, Facebook, Microsoft, Meister.tv i The Mill.

Quan no està empenyent píxels, a Brent li agrada viatjar i llegir novel·les de ciència-ficció ocasionals.

Quan: dl. 14/02/22 (18:30-19:30h)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta públca 12/04/2024

  Ajuntament de Piera - Industrial Piera, SA 1 plaça d'Enginyer de manteniment de l'espai públic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Junior Streaming Workflows Engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - R data analysis tools developer (RE2) Consell Comarcal del Priorat 1 plaça de Tècnic de suport al producte local, Projecte treball a comarques Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport especialista en energia pel projecte PYMEDEASCAT Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 1 plaça de Tècnic Observatori especialitat TIC Generalitat de Catalunya - Banc de Sang i Teixits (BST) 1 plaça de Tècnic de grau superior amb càrrec de Cap Àrea Manteniment Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de T

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica