Passa al contingut principal

Masterclass: Disseny 3D: com funciona realment - Aula Virtual. Barcelona Activa

Aquesta Masterclass serà en anglès.

Alguna vegada t'has preguntat què cal per fer una animació en 3D? o has considerat el que una persona necessita saber per treballar a la indústria 3D?

En un món cada vegada més saturat amb gràfics 3D, és fàcil suposar que la producció és simple i optimitzada quan en realitat continua sent increïblement complexa.

En aquesta masterclass, donarem una ullada darrere del teló per veure què es necessita realment per crear contingut creatiu al món 3D.

Durant aquesta xerrada:

- Aprendràs sobre els passos de la producció 3D

- Comprendràs quines habilitats es necessiten per treballar com a artista/dissenyador 3D

- Et familiaritzaràs amb les plataformes i aplicacions de gràfics 3D

Sobre Brent

Brent Austin és un animador 3D i dissenyador de motion graphics que va començar la seva carrera treballant a Sarofsky a Chicago, Illinois. Mentre va ser allà, va treballar en seqüències de títol per a pel·lícules de Marvel com Doctor Strange, Captain America: Civil War, Antman i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Aquests projectes li van proporcionar una interessant combinació de disseny i desafiaments tècnics que van perfeccionar les seves habilitats com dissenyador orientat a 3D.

Després de deixar Sarofsky, Brent va passar a treballar com a freelance, on continua ajudant a resoldre problemes de disseny en projectes per a Apple, Facebook, Microsoft, Meister.tv i The Mill.

Quan no està empenyent píxels, a Brent li agrada viatjar i llegir novel·les de ciència-ficció ocasionals.

Quan: dl. 14/02/22 (18:30-19:30h)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/03/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Secretari Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local Ajuntament de Vilaplana 1 plaça de Secretari de classe tercera Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura 1 plaça de Tècnic de promoció econòmica. Ocupació Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari Obres (Tarragona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Coordinador CA Dinamització Convocatòries MRR/PRTR (Barcelona) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 3 places de Tècnic superior a la Direcció General de Protecció Civil, Barcelona Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia A

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable