Passa al contingut principal

Premis RMEIM 2022 al millor TFM

La xarxa Mediterrània d'Escoles d'Enginyeria i Gestió (RMEIM), de la qual la Universitat Politècnica de Catalunya és membre, anuncien els Premis RMEIM 2022. Es tracta d'un nou guardó que pretén distingir el millor treball final (Tesi de Màster o projecte d'enginyeria) de l'estudiant durant el darrer curs acadèmic (2020-2021).

L'objectiu d'aquest Premi és guardonar a un titulat de la xarxa RMEIM que hagi cursat un programa d'Enginyeria o Gestió, i hagi realitzat el seu treball de final de màster en l'àmbit del desenvolupament sostenible..

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de febrer de 2022 i els candidats han d'enviar els fitxers que se sol·liciten en aquest formulari online.

El premi consisteix en 1 000€ i un viatge amb tot inclòs a Tunísia per assistir l'Assemblea General RMEIM 2022 que se celebrarà a Sousse-Monastir del 17 al 19 de març del 2022, esdeveniment on es lliurarà el Premi. L'avaluació de les sol·licituds estarà a càrrec d'un comitè internacional.

Consultar les bases de la convocatòria

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de febrer de 2022 i els candidats han d'enviar els fitxers que se sol·liciten en aquest formulari.

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Oferta pública 28/02/2024

  Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1 plaça de Tècnic mitjà de Parcs i Jardins Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N1) en l'àmbit de la silvicultura, la gestió forestal multifuncional i l'adaptació al canvi climàtic Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N0) en l'àmbit de la silvicultura, la planificació forestal multifuncional i la bioeconomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Serveis Territorials a Lleida Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group Ministerio d