Passa al contingut principal

Premis RMEIM 2022 al millor TFM

La xarxa Mediterrània d'Escoles d'Enginyeria i Gestió (RMEIM), de la qual la Universitat Politècnica de Catalunya és membre, anuncien els Premis RMEIM 2022. Es tracta d'un nou guardó que pretén distingir el millor treball final (Tesi de Màster o projecte d'enginyeria) de l'estudiant durant el darrer curs acadèmic (2020-2021).

L'objectiu d'aquest Premi és guardonar a un titulat de la xarxa RMEIM que hagi cursat un programa d'Enginyeria o Gestió, i hagi realitzat el seu treball de final de màster en l'àmbit del desenvolupament sostenible..

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de febrer de 2022 i els candidats han d'enviar els fitxers que se sol·liciten en aquest formulari online.

El premi consisteix en 1 000€ i un viatge amb tot inclòs a Tunísia per assistir l'Assemblea General RMEIM 2022 que se celebrarà a Sousse-Monastir del 17 al 19 de març del 2022, esdeveniment on es lliurarà el Premi. L'avaluació de les sol·licituds estarà a càrrec d'un comitè internacional.

Consultar les bases de la convocatòria

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de febrer de 2022 i els candidats han d'enviar els fitxers que se sol·liciten en aquest formulari.

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 2/10/2022

1 plaça de Tècnic de suport a la recerca / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic en política Forestal i Governança / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d' Enginyer de software per a desenvolupament de plataformes georeferenciades amb comunicació a dades obertes / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Engineer in numerical methods (NextSim project) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Enginyer superior - Obra Ferroviària (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Direcció de l'Oficina de Serveis i Promoció Industrial de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) 1 plaça de Gestor Expert en Observació de la Terra de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials

Oferta pública 03/10/2022

4 places de Tècnic mitjà de Sistemes de la Informació / Ajuntament de Castelldefels 1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de la Nou de Berguedà 1 plaça d' Enginyer de camins, canals i ports / Ajuntament de Reus 1 plaça d' Impact Officer / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Data Steward / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Scientific Software Developer / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça de Titulat superior enginyer camins, canals i ports a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1 plaça d' Inspector tècnic als Serveis Territorials de Tarragona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d' Enginyer Industrial a l'Àrea de coordinació d'obres i projectes tècnics de la Direcció de Serveis / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treb

Becas de formación individual en contenidos digitales y tecnológicos para estudiantes con discapacidad

La Fundación ONCE convoca las becas de formación individual para estudiantes con discapacidad en el marco del Programa Por Talento Digital con el fin de apoyar la incorporación a acciones formativas en el ámbito tecnológico y digital de las personas con discapacidad y promover así su inclusión e impulso laboral en empleos técnicos especializados y altamente cualificados. Podrán solicitar las becas contempladas en el programa, estudiantes a partir de 16 años con discapacidad legalmente reconocida igual o mayor al 33% y que posean el título de Educación Secundaria Obligatoria o equivalente, reuniendo todas las condiciones establecidas en estas bases. Además, deberán estar pre-inscritos/as, matriculados/as o cursando un programa formativo en el ámbito tecnológico y/o digital impartido por una institución/entidad acreditada como centro de formación. La beca concedida ascenderá al 80% de la cuantía total de la acción formativa y hasta un máximo de 10.000€. La Convocatoria de becas de formac