Passa al contingut principal

Informe Anual Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones 2023

L'Informe Anual 2023 de l'Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones (ANFAC) ofereix una visió detallada de l'estat del sector automobilístic a Espanya durant l'any 2023. Aquest informe destaca tant els èxits com els desafiaments que afronta la indústria en un context de canvi i adaptació a les noves normatives mediambientals i de seguretat.

Principals Conclusions

  • Creixement del Sector: El 2023 va ser considerat un bon any per al sector de l'automòbil, tot i que les xifres encara no han assolit els nivells prepandèmia de 2019. Es preveu que aquests resultats no es recuperaran completament fins al 2024.
  • Antiguitat del Parc Automobilístic: Un dels aspectes negatius destacats és l'augment de l'edat mitjana del parc automobilístic espanyol, que ha arribat als 14,2 anys. Això té implicacions directes en termes de seguretat viària i emissions contaminants, ja que una flota més antiga tendeix a ser menys segura i més contaminant.
  • Compromís amb la Sostenibilitat: Espanya està compromesa amb els objectius de la Unió Europea de reduir les emissions i els accidents a zero. No obstant això, l'antiguitat de la flota de vehicles representa un repte significatiu per assolir aquests objectius.

Perspectives de Futur

L'informe subratlla la importància de mantenir les fàbriques a Espanya fins al 2030, en línia amb els objectius de sostenibilitat i innovació del sector. El Director General d'ANFAC, José López-Tafall, ha destacat la necessitat de continuar invertint en la modernització i adaptació de la indústria per fer front als reptes futurs.

Descarregar informe

Més posts de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 09/09/2024

  Ajuntament de Llorenç del Penedès 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 3 places de Programador Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic base 1 per a l'Àrea d'Atenció Digital Personalitzada i Actius Digitals per la Ciutadania Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a l'Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a la Direcció General de Boscos i Gestió del Medi Generalitat de Catalunya - Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports a la Direcció General de Transports i Mobilitat Generalitat de Catalunya - Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica 1 plaça

Mercado de trabajo - sector Energético 2024 | Randstad Research

El sector Energético está ampliamente dominado por la Producción, transporte y distribución de electricidad (CNAE 351) con 84.712 ocupados que representan el 87% del sector. Le sigue la Producción y distribución de gas (CNAE 352) con el 12% y el Suministro de vapor y aire acondicionado (CNAE 353) con el 1%. En 2023, el sector Energético presentó una disminución general en el empleo, con 92.071 ocupados. Una caída del 2,3% en comparación con el año anterior. Esta reducción se debe principalmente a la notable disminución en el segmento de Suministro de vapor y aire acondicionado, que registró un descenso interanual del 64%. Sin embargo, en el primer trimestre de 2024 se rompe esta tendencia descendente, registrando un intenso crecimiento de 13% en comparación con el primer trimestre de 2023, y alcanzando 97.960 ocupados. Este aumento ha estado liderado por la Producción y distribución de gas con un crecimiento del 46,5%. Descarregar informe Més posts de Mercat de treball

Desafiando lo convencional: Transformación exponencial en la nube con Serverless y GenAI amb Cap Gemini

En esta sesión técnica exploraremos las ventajas del desarrollo Cloud Native y Serverless. Descubriremos cómo estas tecnologías revolucionarias pueden optimizar la escalabilidad, agilidad y eficiencia de las aplicaciones. Aprenderemos a aprovechar al máximo los recursos en la nube para impulsar la innovación y reducir costos operativos. Únete para sumergirte en el emocionante mundo de la computación en la nube y sus infinitas posibilidades. También compartiremos casos de uso reales en clientes incluyendo algunos casos que ya están usando los nuevos servicios de inteligencia artificial generativa en nube como parte clave de las nuevas arquitecturas. El Ponente Juan Pablo Antequera Cloud advisor | South & Central Europe Cloud CoE Tras más de 20 años de experiencia en consultoría tecnológica y arquitectura, mi rol es de Microsoft Cloud CoE Advisor en Capgemini. Trabajo para maximizar el valor combinado de Capgemini y nuestros partners al acompañar a nuestros clientes en su transformac