Pràctiques en programació Power Platform i C# a UPCnetu

Som IThinkUPC, l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya. Creem solucions i serveis que ajuden les organitzacions a ser més competitives ia millorar la vida de les persones. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent del nostre equip, format per més de 200 professionals de l'enginyeria i la consultoria, i amb la seva experiència adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys

Busquem una persona per desenvolupar aplicacions amb la plataforma low-code de Microsoft Power Platform, fent ús de les diverses eines que componen la suite: Power Apps, Power Automate, Dataverse, Pages, etc.

El teu repte

  • Desenvolupar components custom a C# i frontend amb TypeScript i JavaScript.
  • Desenvolupament de noves funcionalitats d'aplicacions corresponents als casos d'ús assumint els paràmetres de qualitat establerts durant el cicle de vida del programari.
  • Realitzar manteniment preventiu, correctiu i evolutiu de les aplicacions.
  • Col·laborar proactivament amb els membres de l'equip tècnic a la definició de l'arquitectura.
  • Participar activament en levolució tecnològica de lequip, mantenint-se al dia en la tecnologia utilitzada.
  • Donar suport al disseny de les solucions que donin millor resposta a les necessitats de cada projecte a partir dels recursos i capacitats disponibles.
  • Desenvolupar integracions entre sistemes dinformació.

Més informació

Més posts d'UPC

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...