Benestar i Salut Girona Hub

El Parc Recerca i Innovació Universitat de Girona i Eurecat impulsen el programa de preaccelaració Benestar i Salut Girona Hub sota el paraigua del programa PRIMER promogut per la Generalitat de Catalunya per tal d’impulsar l’emprenedoria territorial especialitzada.

Benestar i Salut Girona Hub es dirigeix a 15 emprenedors o emprenedores de la demarcació de Girona i pretén aplicar innovació, tecnologia i nous models de negoci a projectes emprenedors de l’àmbit del Benestar i la Salut, creant un programa integral que cobrirà tota la cadena de valor de l’emprenedor, posant especial èmfasi en l’execució de plans de negoci, la posada en marxa de les empreses i l’acceleració d’aquestes.

S’ofereixen als emprenedors palanques i plataformes d’impuls que permetran l’aprofitament d’oportunitats i facilitaran l’acceleració dels projectes, es crearà també un ecosistema de finançament per cobrir el cicle de vida de les empreses i s’ofereixen també espais físics de treball.

Pla formatiu:

BLOC 1: El sector de Benestar: Mercat, Oportunitats i Necessitats. 4 h. Presencial

BLOC 2: Gestió empresarial, emprenedoria i innovació. 40 h. Presencial

BLOC 3: Tecnologia i Transformació digital del sector Benestar. 56 h. En línia

Inici: 08/07/2024

Més informació

Més posts d'Emprenedoria

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...