Passa al contingut principal

DigiEduHack Challenge

DigiEduHack is an EU initiative that aims to foster grassroots innovation, collaboration and creativity and to drive positive change in digital education.

This initiative opens up a world of exciting opportunities for learning, collaboration and innovation. Are you an organisation interested in hosting a local event, a student, educator or entrepreneur, or a digital education enthusiast who wants to join a hack? DigiEduHack offers a unique space where you can unleash your creativity and explore the latest trends and technologies in digital education.

At DigiEduHack, you have the chance to participate in dynamic local events, connect with a diverse community of like-minded individuals and showcase your skills and talent on a global stage. DigiEduHack is the perfect place for anyone who wants to stay ahead of the curve and shape the future of education in the digital age.

How does it work?
DigiEduHack is a series of 24-hour grassroots local hackathons taking place over a period of eight days, from 6 to 13 November. Whether in Europe or elsewhere around the globe, participants come together to create solutions to diverse digital education-related challenges.

DigiEduHack started in 2019, as part of the first Digital Education Action Plan of the European Commission. For its first three editions, it gathered more than 6,700 participants from Europe and beyond. The initiative continues under the Digital Education Action Plan 2021-2027, with a long-term goal to support grassroots innovation and contribute to the objectives of the European Digital Education Hub.

Looking for inspiration and a glimpse of what it's like to be part of the DigiEduHack community? Check out the links below to dive into past editions and learn from those who have already made their mark.

Inscripcions fins el 13 d'octubre

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C