Passa al contingut principal

State of the Global Workplace: 2023 Report. Gallup

El State of the Global Workplace: 2023 Report és un informe anual publicat per Gallup que proporciona una visió general de l'estat del lloc de treball global. L'informe està basat en una enquesta a més de 180.000 empleats de 155 països.

Els principals resultats de l'informe de 2023 són els següents:

  • Només el 15% dels empleats de tot el món estan compromesos amb el seu lloc de treball. Aquest és un percentatge lleugerament superior al de l'any anterior (14%).
  • El compromís dels empleats és més alt en els països desenvolupats que en els desenvolupadors. A Europa, per exemple, el 18% dels empleats estan compromesos, mentre que a Àfrica només el 12%.
  • Els empleats més compromesos són més productius, estan més satisfets amb el seu treball i tenen menys probabilitats de marxar de l'empresa.
  • L'informe també identifica diversos factors que contribueixen al compromís dels empleats, com ara:

Un bon líder. Els empleats estan més compromesos quan senten que el seu líder és competent, inspiracional i preocupat pel seu benestar.

Una cultura corporativa positiva. Una cultura corporativa positiva és una cultura on els empleats se senten valorats, respectats i capacitats.

Oportunitats de creixement i desenvolupament. Els empleats estan més compromesos quan se senten que tenen oportunitats de créixer i desenvolupar-se en la seva carrera.

L'informe de 2023 suggereix que les organitzacions que vulguin augmentar el compromís dels seus empleats han de centrar-se en millorar els factors que contribueixen al compromís, com ara el lideratge, la cultura corporativa i les oportunitats de creixement i desenvolupament.

A continuació, es detallen alguns dels principals punts de l'informe:

El compromís dels empleats ha augmentat lleugerament des de l'any anterior, però encara és un problema important per a les organitzacions de tot el món.

El compromís dels empleats és més alt en els països desenvolupats que en els desenvolupadors.

Els empleats més compromesos són més productius, estan més satisfets amb el seu treball i tenen menys probabilitats de marxar de l'empresa.

Els factors que contribueixen al compromís dels empleats inclouen un bon líder, una cultura corporativa positiva i oportunitats de creixement i desenvolupament.

State of the Global Workplace: 2023 Report

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 16/02/2024

  Ajuntament de Maçanet de la Selva 1 plaça d'Enginyer Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant d'investigador Generalitat de Catalunya - Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya 1 plaça de Tècnic en integracions (xarxes i comunicacions informàtiques / gestor de projectes) (Barcelona o Reus) Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Cap de Distribució a les Oficines centrals de Fontsanta (Sant Joan Despí) Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) 1 plaça de Technical Position for the Atlas Pixel group

Oferta pública 19/02/2024

  Ajuntament de Campdevànol 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de la Pobla de Lillet 1 plaça de Secretari interventor a l'agrupació de municipis de la Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola Ajuntament de les Franqueses del Vallès 2 places d'Agent de la Policia Local Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Researcher position Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Tècnic Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior Recursos Humans Diputació de Girona 2 places d'Enginyer tècnic informàtic - perfil tècnic de desenvolupament Diputació de Girona 2 places d'Enginyer de camins, canals i ports Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil analista funcional Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil sistemes Diputació de Girona 8 places de