Passa al contingut principal

State of the Global Workplace: 2023 Report. Gallup

El State of the Global Workplace: 2023 Report és un informe anual publicat per Gallup que proporciona una visió general de l'estat del lloc de treball global. L'informe està basat en una enquesta a més de 180.000 empleats de 155 països.

Els principals resultats de l'informe de 2023 són els següents:

  • Només el 15% dels empleats de tot el món estan compromesos amb el seu lloc de treball. Aquest és un percentatge lleugerament superior al de l'any anterior (14%).
  • El compromís dels empleats és més alt en els països desenvolupats que en els desenvolupadors. A Europa, per exemple, el 18% dels empleats estan compromesos, mentre que a Àfrica només el 12%.
  • Els empleats més compromesos són més productius, estan més satisfets amb el seu treball i tenen menys probabilitats de marxar de l'empresa.
  • L'informe també identifica diversos factors que contribueixen al compromís dels empleats, com ara:

Un bon líder. Els empleats estan més compromesos quan senten que el seu líder és competent, inspiracional i preocupat pel seu benestar.

Una cultura corporativa positiva. Una cultura corporativa positiva és una cultura on els empleats se senten valorats, respectats i capacitats.

Oportunitats de creixement i desenvolupament. Els empleats estan més compromesos quan se senten que tenen oportunitats de créixer i desenvolupar-se en la seva carrera.

L'informe de 2023 suggereix que les organitzacions que vulguin augmentar el compromís dels seus empleats han de centrar-se en millorar els factors que contribueixen al compromís, com ara el lideratge, la cultura corporativa i les oportunitats de creixement i desenvolupament.

A continuació, es detallen alguns dels principals punts de l'informe:

El compromís dels empleats ha augmentat lleugerament des de l'any anterior, però encara és un problema important per a les organitzacions de tot el món.

El compromís dels empleats és més alt en els països desenvolupats que en els desenvolupadors.

Els empleats més compromesos són més productius, estan més satisfets amb el seu treball i tenen menys probabilitats de marxar de l'empresa.

Els factors que contribueixen al compromís dels empleats inclouen un bon líder, una cultura corporativa positiva i oportunitats de creixement i desenvolupament.

State of the Global Workplace: 2023 Report

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments