Passa al contingut principal

VII edición del programa de becas de prácticas Fundación ONCE-CRUE

Fundación ONCE pone en marcha la VII edición del programa de becas de prácticas FUNDACIÓN ONCE-CRUE para el curso académico 2022-2023. El programa ofrece la oportunidad de que el estudiantado universitario con discapacidad realice prácticas académicas externas remuneradas. El programa cuenta con la cofinanciación del Fondo Social Europeo.

Todos los estudiantes matriculados en grado y máster que hayan superado ya el 50% de los créditos y quieran realizar prácticas durante este curso, pueden inscribirse desde hoy hasta el 15 de diciembre de 2022 a través de este portal.

El desarrollo del proyecto cuenta con dos fases:

- Fase 1: Solicitud de Becas por parte de las Universidades:

Selección de las operaciones, de acuerdo con las bases de la convocatoria dirigida a las Universidades españolas asociadas a CRUE y los términos y condiciones legales establecidas en las bases.

Plazo de presentación de solicitudes por parte de las Universidades: Abierto desde el 24.10.2022 hasta el 15.11.2022.

- Fase 2: Selección de personas becadas:

Los/as estudiantes pueden solicitar la beca en este portal hasta el 15 de diciembre de 2022.

Posteriormente las universidades seleccionarán a las personas becadas, según los criterios descritos en la convocatoria.

Periodo de inscripción para solicitar la beca: Del 24 de octubre de 2022 hasta el 15 de diciembre de 2022. Posteriormente las universidades seleccionarán a las personas becadas, según los criterios descritos en la convocatoria.

Las prácticas se pueden realizar desde el 1 de enero de 2023 hasta el 30 de noviembre de 2023.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 26/05/2023

  Ajuntament de Sant Joan Despí 1 plaça d'Enginyer tècnic de mobilitat Consell Comarcal del Berguedà Borsa de treball de places de Secretari Interventor (Supramunicipal i SAT) Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de PLC Automation Engineer Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Coordinador Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR Fundació Bosch Gimpera 1 plaça de Data Science (projectes internacionals) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça de Tècnic superior en gestió de projectes Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica G