Passa al contingut principal

3D Day EEBE

La jornada 3D Day EEBE, organitzada per l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) i el grup d'investigació DEFAM(obriu en una finestra nova)-TECNOFAB(obriu en una finestra nova), en col·laboració amb l'associació d'estudiants FabLab de la EEBE, i que se celebrarà el 2 d'abril de 2022. Es tracta d'una jornada de temàtica d'impressió 3D que vol convertir-se en una referència en el món de la fabricació additiva.

Les inscripcions per participar-hi a qualsevol de les categories es poden realitzar fins al 20 de desembre de 2021. La jornada tindrà dues categories, una adreçada a estudiantat pre-universitari i una altra per a estudiantat universitari.

Categoria pre-universitària

La participació està oberta a equips d'estudiantat de l'ESO, Batxillerat, CFGM o CFGS de qualsevol comunitat espanyola que estiguin matriculats en el curs acadèmic 2021-2022, i podran apuntar-se a dues modalitats (no excloents):

EEBE 3D printing challenge: el repte consisteix en la fabricació en impressió 3D d'una peça proposta en el temps estipulat durant el 3D Day EEBE

Projectes d'impressió 3D: consisteix a presentar un treball (curricular o no) que hagi desenvolupat cada equip durant aquest curs acadèmic relacionat amb impressió 3D.

Categoria universitària

En aquesta categoria l'estudiantat pot participar a tres subcategories i caldrà fer la inscripció a través d'aquest formulari(obriu en una finestra nova).:

  • EEBE 3D printing challenge. L'objectiu en aquest cas és solucionar un repte en el menys temps possible, que consistirà en imprimir en 3D una peça en el temps permès per a sotmetre-la a una sèrie de proves que ha de superar. Els participants rebran quatre setmanes abans un dossier tècnic amb la informació de les característiques de la peça a fabricar. A la categoria universitària cada equip haurà d'utilitzar la seva pròpia impressora 3D. Els equips, de 3 a 5 membres, podran estar format per estudiants de qualsevol centre universitari.
  • Presentar una ponència on s'exposi la recerca científica que hagueu fet en el camp de la fabricació additiva (TFG, TFM, Tesi Doctoral...). Les ponències exposades han de ser el fruit d’un projecte o treball d’investigació que s’estigui duent a terme actualment o hagi finalitzat durant l’últim any.
  • Exposar un projecte que estigueu duent a terme i utilitzi la impressió 3D. Els participants presentaran els projectes als altres equips i una audiència d’estudiants d’institut. L’objectiu principal d’aquest acte és fomentar la comunicació entre grups que estan treballant en projectes d’impressió 3D i promoure la transferència d’idees, coneixements i tecnologia per tal d’enfortir la implantació de la impressió 3D com a eina en àmbits educatius.

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos