Passa al contingut principal

3D Day EEBE

La jornada 3D Day EEBE, organitzada per l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) i el grup d'investigació DEFAM(obriu en una finestra nova)-TECNOFAB(obriu en una finestra nova), en col·laboració amb l'associació d'estudiants FabLab de la EEBE, i que se celebrarà el 2 d'abril de 2022. Es tracta d'una jornada de temàtica d'impressió 3D que vol convertir-se en una referència en el món de la fabricació additiva.

Les inscripcions per participar-hi a qualsevol de les categories es poden realitzar fins al 20 de desembre de 2021. La jornada tindrà dues categories, una adreçada a estudiantat pre-universitari i una altra per a estudiantat universitari.

Categoria pre-universitària

La participació està oberta a equips d'estudiantat de l'ESO, Batxillerat, CFGM o CFGS de qualsevol comunitat espanyola que estiguin matriculats en el curs acadèmic 2021-2022, i podran apuntar-se a dues modalitats (no excloents):

EEBE 3D printing challenge: el repte consisteix en la fabricació en impressió 3D d'una peça proposta en el temps estipulat durant el 3D Day EEBE

Projectes d'impressió 3D: consisteix a presentar un treball (curricular o no) que hagi desenvolupat cada equip durant aquest curs acadèmic relacionat amb impressió 3D.

Categoria universitària

En aquesta categoria l'estudiantat pot participar a tres subcategories i caldrà fer la inscripció a través d'aquest formulari(obriu en una finestra nova).:

  • EEBE 3D printing challenge. L'objectiu en aquest cas és solucionar un repte en el menys temps possible, que consistirà en imprimir en 3D una peça en el temps permès per a sotmetre-la a una sèrie de proves que ha de superar. Els participants rebran quatre setmanes abans un dossier tècnic amb la informació de les característiques de la peça a fabricar. A la categoria universitària cada equip haurà d'utilitzar la seva pròpia impressora 3D. Els equips, de 3 a 5 membres, podran estar format per estudiants de qualsevol centre universitari.
  • Presentar una ponència on s'exposi la recerca científica que hagueu fet en el camp de la fabricació additiva (TFG, TFM, Tesi Doctoral...). Les ponències exposades han de ser el fruit d’un projecte o treball d’investigació que s’estigui duent a terme actualment o hagi finalitzat durant l’últim any.
  • Exposar un projecte que estigueu duent a terme i utilitzi la impressió 3D. Els participants presentaran els projectes als altres equips i una audiència d’estudiants d’institut. L’objectiu principal d’aquest acte és fomentar la comunicació entre grups que estan treballant en projectes d’impressió 3D i promoure la transferència d’idees, coneixements i tecnologia per tal d’enfortir la implantació de la impressió 3D com a eina en àmbits educatius.

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 04/07/2022

1 plaça d' Arquitecte tècnic / Ajuntament de Sant Quintí de Mediona 1 plaça de Researcher - climate change narratives (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Tècnic d'hivernacles / Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research engineer for multiphysics software development for industrial problems involving fluid and bulk solid dynamics   / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca a Inflamació en malaltia hepàtica / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica 1 plaça de Senior Project Manager Spine Research Unit / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtic

Oferta pública 03/07/2022

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament d'Alella 1 plaça de Tècnic junior de startups tecnològiques / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA 1 plaça de Research position - Mineral dust services and modelling (R3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Technical coordinator - Earth digital replica activities (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research position in Adaptive Processing Technologies (ADAPT) Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Research position in Adaptive Processing Technologies (ADAPT) Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça

Sessions informatives de les Beques Fulbright, estudis curs 2023-2024

Properes sessions informatives on es presentarà la convocatòria de fins a 20 beques  Fulbright  d'ampliació d'estudis per a realitzar un Màster o Doctorat als Estats Units durant el curs 2023-2024. Les sessions informatives tindran lloc els dies: Dijous, 3 de març a les 17 h Dimarts, 22 de març a les 17 h Per assistir a les sessions, registra’t  a través de l’enllaç . Presenta la teva sol·licitud  abans de l’1 d’abril de 2022  a la  web de la Comissió Fulbright . Beques Fulbright Més entrades de Beques