Passa al contingut principal

3D Day EEBE

La jornada 3D Day EEBE, organitzada per l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) i el grup d'investigació DEFAM(obriu en una finestra nova)-TECNOFAB(obriu en una finestra nova), en col·laboració amb l'associació d'estudiants FabLab de la EEBE, i que se celebrarà el 2 d'abril de 2022. Es tracta d'una jornada de temàtica d'impressió 3D que vol convertir-se en una referència en el món de la fabricació additiva.

Les inscripcions per participar-hi a qualsevol de les categories es poden realitzar fins al 20 de desembre de 2021. La jornada tindrà dues categories, una adreçada a estudiantat pre-universitari i una altra per a estudiantat universitari.

Categoria pre-universitària

La participació està oberta a equips d'estudiantat de l'ESO, Batxillerat, CFGM o CFGS de qualsevol comunitat espanyola que estiguin matriculats en el curs acadèmic 2021-2022, i podran apuntar-se a dues modalitats (no excloents):

EEBE 3D printing challenge: el repte consisteix en la fabricació en impressió 3D d'una peça proposta en el temps estipulat durant el 3D Day EEBE

Projectes d'impressió 3D: consisteix a presentar un treball (curricular o no) que hagi desenvolupat cada equip durant aquest curs acadèmic relacionat amb impressió 3D.

Categoria universitària

En aquesta categoria l'estudiantat pot participar a tres subcategories i caldrà fer la inscripció a través d'aquest formulari(obriu en una finestra nova).:

  • EEBE 3D printing challenge. L'objectiu en aquest cas és solucionar un repte en el menys temps possible, que consistirà en imprimir en 3D una peça en el temps permès per a sotmetre-la a una sèrie de proves que ha de superar. Els participants rebran quatre setmanes abans un dossier tècnic amb la informació de les característiques de la peça a fabricar. A la categoria universitària cada equip haurà d'utilitzar la seva pròpia impressora 3D. Els equips, de 3 a 5 membres, podran estar format per estudiants de qualsevol centre universitari.
  • Presentar una ponència on s'exposi la recerca científica que hagueu fet en el camp de la fabricació additiva (TFG, TFM, Tesi Doctoral...). Les ponències exposades han de ser el fruit d’un projecte o treball d’investigació que s’estigui duent a terme actualment o hagi finalitzat durant l’últim any.
  • Exposar un projecte que estigueu duent a terme i utilitzi la impressió 3D. Els participants presentaran els projectes als altres equips i una audiència d’estudiants d’institut. L’objectiu principal d’aquest acte és fomentar la comunicació entre grups que estan treballant en projectes d’impressió 3D i promoure la transferència d’idees, coneixements i tecnologia per tal d’enfortir la implantació de la impressió 3D com a eina en àmbits educatius.

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 17/01/2022

1 plaça de Director d'operacions / Ajuntament de Mataró - Aigües de Mataró, SA 1 plaça de Research Engineer Position in Machine Learning in Civil Engineering Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Enginyer de l'àmbit de l'Enginyeria Civil - Geotècnia / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineer 3 NextSim project / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Més entrades d' Oferta pública

Oferta pública 20/01/2022

3 places de Coordinator of Competitive Calls / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Professor lector en el marc del Pla Serra Húnter, Departament: Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària (UdG-LE-211-026) / Universitat de Girona (UdG) 1 plaça de Personal investigador en formació a Enginyeria mecànica i de la construcció industrial / Universitat de Girona (UdG) 1 plaça de Researcher position in Computer Vision at CVC's Vision and Language Group / Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça d' AI engineer position for CVC Interactive Augmented Modelling research group / Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Tècnic de suport per al projecte de la Unitat d'Innovació / Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Scientific Programmer / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL) 1 plaça de Llicenciat de Suport a la Recerca en Grup de Recerca Informàtic

Oferta pública 21/01/2022

Borsa de treball de places de Tècnic superior en zones verdes / Ajuntament de Tarragona Borsa de treball de places de Tècnic especialista en projectes d'educació i sensibilització ambiental / Ajuntament de Viladecans 1 plaça de PhD Student - Embedded Hardware and Software Design for Critical Systems (R1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - AINA (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) Borsa de treball de places de Tècnic de protecció civil / Consell Comarcal d'Osona 1 plaça d' Administrador de Sistemes Linux / Fundació Hospital Asil de Granollers 1 plaça de Research Engineer-Stroke Research / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agen