Passa al contingut principal

3D Day EEBE

La jornada 3D Day EEBE, organitzada per l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) i el grup d'investigació DEFAM(obriu en una finestra nova)-TECNOFAB(obriu en una finestra nova), en col·laboració amb l'associació d'estudiants FabLab de la EEBE, i que se celebrarà el 2 d'abril de 2022. Es tracta d'una jornada de temàtica d'impressió 3D que vol convertir-se en una referència en el món de la fabricació additiva.

Les inscripcions per participar-hi a qualsevol de les categories es poden realitzar fins al 20 de desembre de 2021. La jornada tindrà dues categories, una adreçada a estudiantat pre-universitari i una altra per a estudiantat universitari.

Categoria pre-universitària

La participació està oberta a equips d'estudiantat de l'ESO, Batxillerat, CFGM o CFGS de qualsevol comunitat espanyola que estiguin matriculats en el curs acadèmic 2021-2022, i podran apuntar-se a dues modalitats (no excloents):

EEBE 3D printing challenge: el repte consisteix en la fabricació en impressió 3D d'una peça proposta en el temps estipulat durant el 3D Day EEBE

Projectes d'impressió 3D: consisteix a presentar un treball (curricular o no) que hagi desenvolupat cada equip durant aquest curs acadèmic relacionat amb impressió 3D.

Categoria universitària

En aquesta categoria l'estudiantat pot participar a tres subcategories i caldrà fer la inscripció a través d'aquest formulari(obriu en una finestra nova).:

  • EEBE 3D printing challenge. L'objectiu en aquest cas és solucionar un repte en el menys temps possible, que consistirà en imprimir en 3D una peça en el temps permès per a sotmetre-la a una sèrie de proves que ha de superar. Els participants rebran quatre setmanes abans un dossier tècnic amb la informació de les característiques de la peça a fabricar. A la categoria universitària cada equip haurà d'utilitzar la seva pròpia impressora 3D. Els equips, de 3 a 5 membres, podran estar format per estudiants de qualsevol centre universitari.
  • Presentar una ponència on s'exposi la recerca científica que hagueu fet en el camp de la fabricació additiva (TFG, TFM, Tesi Doctoral...). Les ponències exposades han de ser el fruit d’un projecte o treball d’investigació que s’estigui duent a terme actualment o hagi finalitzat durant l’últim any.
  • Exposar un projecte que estigueu duent a terme i utilitzi la impressió 3D. Els participants presentaran els projectes als altres equips i una audiència d’estudiants d’institut. L’objectiu principal d’aquest acte és fomentar la comunicació entre grups que estan treballant en projectes d’impressió 3D i promoure la transferència d’idees, coneixements i tecnologia per tal d’enfortir la implantació de la impressió 3D com a eina en àmbits educatius.

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -