RESEARCH TECHNICIAN (RT_CITYPOLL) per l'ICRA

Tècnic de recerca per donar suport a l’estudi de l’impacte de la contaminació de les aigües pluvials urbanes (caracteritzades químicament) sobre les comunitats d’algues i bacteris que creixen sobre el llit fluvial dins el projecte TED_2021_CITYPOLL. Aquest contracte és part del projecte TED2021_CityPoll (TED2021-129966B-C31), finançat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033 i por la Unió Europ“NextGenerationEU”/PRTR.

La hipòtesi de partida és que les aigües pluvials arriben els ecosistemes fluvials de manera puntual i amb elevada càrrega orgànica i de contaminants, i que suposadament afavoriran les espècies més resistents i afectaran a les més sensibles. A més, aquestes entrades poden afectar el funcionament general de l’ecosistema fluvial (la seva producció primària, descomposició, o capacitat de retenció de nutrients). El/La candidat/a donarà suport en el treball de camp en el cas d’estudi de Girona (riu Guell), anàlisis de diferents tècniques de laboratori i el processament de les dades obtingudes.

FUNCIONS PRINCIPALS

  • Tasques de suport en mostreig de camp, recol·lecció de mostres aigua i microorganismes aquàtics i disseny d’experiments.
  • Anàlisi el laboratori de diferents tècniques d’ecologia fluvial i microbiologia.
  • Tasques de suport en el tractament i interpretació de les dades i resultats (utilitzant diferents eines estadístiques).

Termini presentació candidatures: 15/03/224


Més posts de Recerca

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...