Exponential Open Day Concentrol: visita les empreses més disruptives de Catalunya

Vols conèixer de primera mà com treballen les empreses més disruptives de Catalunya?

Les empreses Catalonia Exponential Leaders són autèntics models d'adaptació i innovació que poden inspirar professionals com tu.

Ara tens l’oportunitat de visitar Concentrol, una empresa amb visió de futur que està experimentant una transformació significativa en el seu model de negoci, passant d’oferir productes desemmotllants convencionals a un model de servitització basat en l’IoT.

En aquesta jornada tindràs l’oportunitat de conèixer les seves instal·lacions d’avantguarda i les tecnologies innovadores que implementen. Francesc de Haro, CEO de la companyia, explicarà com l’empresa s’ha adaptat a les noves tecnologies i a les noves maneres àgils de treballar per liderar la transformació del sector cap a un futur més sostenible.

Concentrol és una empresa química amb més de 80 anys d’història que destaca com a líder mundial en desemmotllants. Al 2023 va ser reconeguda com una de les empreses més disruptives de Catalunya gràcies a la seva solució intel·ligent que dona assistència als seus clients en temps real per fer un ús més eficient de les seves solucions i reduir així la petjada de carboni.

Cada any, ACCIÓ reconeix com a Catalonia Exponential Leaders aquelles empreses que generen nous models de negoci a partir d’idees disruptives, que tenen un impacte positiu i que s’atreveixen a desenvolupar solucions per crear un futur millor. Aquest acte forma part dels nous Exponential Open Days, visites regulars a les Catalonia Exponential Leaders.

Si vols aprendre com pots aportar nou valor als teus serveis, aquesta és la teva oportunitat!

Quan: Dijous, 21 de març del 2024 de 16.00 h a 18.00 h

Més informació

Més posts d'Esdevenments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...