1ª Fira IMPULSA, la fira del canvi energètic

Els  proper dies 29 de febrer, 1, 2 i 3 de març del 2024 a Figueres portarem a terme la 1ª Fira IMPULSA, la fira del canvi energètic. Aquesta primera edició de la fira estarà dedicada al canvi energètic i concretament a les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible.

La Fira IMPULSA, la Fira del canvi energètic neix de la necessitat d'ordenar els conceptes de transició energètica i posar en coneixement del teixit productiu i del públic general de totes les opcions que tenen disponibles per tal d'aconseguir la tant necessària transició energètica.

Aquesta fira està organitzada per l'Ajuntament de Figueres, Institut Català d’Energia (Generalitat de Catalunya), Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, amb el suport de la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Girona, PIMEC, ADICAE, Gremi d'instal·ladors de Girona i el gremi de promotors i constructors de Girona.

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...