22@AFTERWORK | DISSENYANT UN FUTUR INCLUSIU: BIM, TECNOLOGIA I INNOVACIÓ

22@Network Barcelona s’ha aliat amb Women in BIM i ZIGURAT Institute of Technology per a celebrar l’esdeveniment per a aconseguir que el futur igualitari que tant anhelem es converteixi en una realitat actual. 

D’aquesta manera, el pròxim 17 de gener, a les 18 h, les oficines de ZIGURAT (C/ dels Almogàvers, 66, 08018 Barcelona) es convertiran en el nucli de reunió per als i les professionals del sector que, com les entitats organitzadores, no només somien amb un futur sostenible i inclusiu, sinó que treballen diàriament per a fer-lo una realitat. 

La trobada comptarà amb un panell d’expertes en BIM, Tecnologia i Innovació que exploraran el potencial de les tecnologies emergents, la formació com a generadora de líders positius i l’empoderament i el sentiment de pertinència com a catalitzadors del canvi. 

A més, l’esdeveniment suposarà un punt de trobada ZIGURAT Local Hub per a la comunitat d’Alumni i Faculty Board de la ciutat comtal. 

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...