Passa al contingut principal

Premis Clúster Salut Mental Catalunya 2023

En el marc de la Celebració del 10è Aniversari del Clúster Salut Mental Catalunya estan preparant els #PremisCSMC!

Volen reconèixer a les empreses i entitats vinculades al Clúster que representen exemples clars amb relació a les següents categories:

Innovació social. Implementació de pràctiques dirigides a millorar les condicions socials i de la vida de les persones.

Innovació digital. Implementació de pràctiques innovadores mitjançant la promoció, el desenvolupament i l'ús de tecnologies amb l'objectiu de millorar processos i serveis del sector.

Talent i formació professional. Iniciatives que contribueixen a l'excel·lència del sector mitjançant la promoció del talent i la capacitació professional.

Valor compartit i sostenibilitat. Pràctiques i iniciatives que milloren la competitivitat de l'empresa i alhora fomenten les condicions socioeconòmiques i ambientals de l'entorn on operen.

Internacionalització. Iniciatives de les empreses i entitats per aconseguir l'èxit en l'expansió i penetració en mercats internacionals.

Canvi Estratègic. Empreses i entitats que han sabut transformar-se per continuar sent competitives en el marc global, o bé amb capacitat d'adaptació i reorientació estratègica mitjançant la incorporació d'estratègies d'innovació, promoció del talent, creació de valor compartit i/o internacionalització.

Tens un projecte o iniciativa i vols donar-la a conèixer a tot el sector? Presenta-t'hi fins al 31 d'octubre!

La inscripció al concurs és simple a partir de la plantilla, ràpida i no té cap cost.

Més informació

Més entrades de Premis


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes de treball a LEITAT

En Leitat nos esforzamos por conseguir un ambiente de trabajo confortable, innovador, de creatividad y motivación. Para nosotros la mejora continua es esencial para trabajar el camino hacia la excelencia. Es por ello que nuestros valores están presentes en cada uno de los miembros de Leitat. INVESTIGADOR/A MATERIALES POLIMÉRICOS Y COMPUESTOS INVESTIGADOR/A DE ROBÓTICA ADMINISTRATIVO/A PROJECT MANAGER HUB (SALUD) PROJECT MANAGER CIMTI ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES TÉCNICO/A LABORATORIO MEMBRANAS INVESTIGADOR/A SENIOR-IS EN DISEÑO E INGENIERIA DE PRODUCTO PARA FABRICACIÓN ADITIVA INVESTIGADOR/A EN FOTÓNICA ADMINISTRATIVO/A GESTIÓN VIAJES JR. PROJECT MANAGER (GESTIÓN ECONÓMICA) SENIOR RESEARCHER– PHOTOVOLTAIC SYSTEMS GESTOR/A LABORATORIO JUNIOR RESEARCHER IN AIR TREATMENT TECHNOLOGIES JUNIOR RESEARCHER IN SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGIES TÉCNICO/A MICROBIOLOGÍA MOLECULAR MARKETING SPECIALIST COMMUNICATION SPECIALIST BUSINESS DEVELOPER JUNIOR BUSINESS DEVELOPER NUEVOS MERCADOS IN

Oferta pública 28/11/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic superior de gestió (branca contractació) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master Student - Computational Biology Group (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Safety-AI engineering work (RE1) Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Tresorer Consorci d'Osona de Serveis Socials 1 plaça de Tècnic mitjà enginyer informàtic, enginyer en telecomunicacions o enginyer industrial en transformació digital Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 6 places de Titulat universitari - Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR (diverses províncies) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, a la Secretaria d'Agenda Rural dels Serveis Territorials a Lleida Generalita

Oferta pública 01/12/2023

  Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà especialista àmbit d'ecologia i residus urbans Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Ajuntament de Mollerussa 3 places de Tècnic superior d'administració general especialista en contractació pública Ajuntament de Montgat 1 plaça de Tresorer municipal Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Investigador en governança, sensibilització i comunicació de la gestió forestal pública Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals - Girona Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic base en Interoperabilitat Semàntica Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior en Interoperabilitat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - D