Passa al contingut principal

Premis Clúster Salut Mental Catalunya 2023

En el marc de la Celebració del 10è Aniversari del Clúster Salut Mental Catalunya estan preparant els #PremisCSMC!

Volen reconèixer a les empreses i entitats vinculades al Clúster que representen exemples clars amb relació a les següents categories:

Innovació social. Implementació de pràctiques dirigides a millorar les condicions socials i de la vida de les persones.

Innovació digital. Implementació de pràctiques innovadores mitjançant la promoció, el desenvolupament i l'ús de tecnologies amb l'objectiu de millorar processos i serveis del sector.

Talent i formació professional. Iniciatives que contribueixen a l'excel·lència del sector mitjançant la promoció del talent i la capacitació professional.

Valor compartit i sostenibilitat. Pràctiques i iniciatives que milloren la competitivitat de l'empresa i alhora fomenten les condicions socioeconòmiques i ambientals de l'entorn on operen.

Internacionalització. Iniciatives de les empreses i entitats per aconseguir l'èxit en l'expansió i penetració en mercats internacionals.

Canvi Estratègic. Empreses i entitats que han sabut transformar-se per continuar sent competitives en el marc global, o bé amb capacitat d'adaptació i reorientació estratègica mitjançant la incorporació d'estratègies d'innovació, promoció del talent, creació de valor compartit i/o internacionalització.

Tens un projecte o iniciativa i vols donar-la a conèixer a tot el sector? Presenta-t'hi fins al 31 d'octubre!

La inscripció al concurs és simple a partir de la plantilla, ràpida i no té cap cost.

Més informació

Més entrades de Premis


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon