Passa al contingut principal

Open Class "Anàlisi Dinàmica de la Seguretat d'Aplicacions en Entorns Mòbils". UPC School


El dimecres 15-02-2023, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Cybersecurity Management (Presencial).

En aquesta sessió oberta farem una introducció a l'anàlisi dinàmica d'aplicacions mòbils i veurem com identificar vulnerabilitats en aplicacions iOS mitjançant el monitoratge mentre aquesta s'executa.

La sessió s'iniciarà amb una breu explicació del concepte d'anàlisi dinàmica i es mostraran algunes vulnerabilitats que es poden trobar dins d'una aplicació iOS. A continuació, s’aprofundirà en detall amb un cas pràctic a on s'identificaran vulnerabilitats en una aplicació mitjançant Frida, una de les eines més utilitzades per realitzar aquest tipus d'anàlisis.

El ponent

Àlex Soler, Mobile Security Research Lead Engineer a NowSecure i professor del màster en Cybersecurity Management.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina