Passa al contingut principal

Programa DRAC d'ajuts a la mobilitat

El programa de Mobilitat de la Xarxa Vives ofereix ajuts a la comunitat universitària per realitzar estades entre les universitats membres de la Xarxa. Les convocatòries d’ajuts DRAC s’adrecen a estudiants, PAS i PDI. L’objectiu del programa DRAC és fomentar la mobilitat acadèmica d’aquests col·lectius entre les universitats que formen part de la Xarxa Vives.

Objectiu

Atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants per assistir a cursos, seminaris o altres activitats de la Xarxa Vives o de les seues universitats membres, que no es contemplen en DRAC-Estiu i de durada inferior a 15 dies lectius.

Adreçat a

Estudiants de les universitats de la Xarxa Vives (que participen en aquesta modalitat del programa DRAC) i  que estiguen cursant estudis de grau o bàtxelor (més de 60 crèdits aprovats).

Import de l'ajut

D’una banda, un màxim de 420,00 € destinats a cobrir despeses d’allotjament i matrícula o inscripció; en cap cas s’hi inclouran les despeses de manutenció.

D’altra banda, l’import corresponent a cobrir les despeses de desplaçament, que es fixarà d’acord amb el quadre de desplaçaments adjunt a la convocatòria.

Objecte de l'ajut

Assistir a cursos, seminaris o altres activitats culturals que:

  • No es contemplen en DRAC-Estiu.
  • Estiguen organitzades per la Xarxa Vives o per les universitats membres.
  • Supose una estada de durada inferior a 15 dies lectius.
  • Tinguen lloc en una universitat diferent a la de procedència.
  • Impliquen un desplaçament superior als 50 km de distància.
Les activitats no presencials s’exclouen de rebre ajuts de mobilitat.

Convocatòria

Es manté oberta al llarg de tot el curs acadèmic.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica