Passa al contingut principal

Ayudas a proyectos estratégicos orientados a la transición ecológica y a la transición digital

El objetivo de esta convocatoria es fomentar las actividades de I+D+i, a través de la financiación de proyectos de investigación, mediante una investigación de calidad orientada a la transición ecológica y a la transición digital.

Los proyectos de transición ecológica se orientarán a aspectos como la eficiencia energética, energías renovables y la restauración ecológica, la descarbonización o el almacenamiento de energía entre otros.

Los proyectos de transición digital se orientarán a la generación de conocimiento científico, el desarrollo de tecnologías o el soporte a las políticas en aspectos como la agenda urbana, la educación, la agricultura, el turismo, la industria, la movilidad, la modernización de la Administración pública, la ciberseguridad entre otros.

Los proyectos podrán ser de dos tipos, dependiendo del perfil del investigador/a principal que lidere el equipo de investigación:

a) Proyectos tipo A, liderados por jóvenes investigadores o investigadoras.

b) Proyectos tipo B, liderados por investigadores o investigadoras consolidadas.

Los proyectos tendrán una duración de dos años, y se podrán realizar de forma individual o coordinada. Las ayudas se concederán bajo la modalidad de subvención.

Termini per sol·licitar: 19/01/2022

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball