Passa al contingut principal

ApadrinaTIC 2021: BEQUES CARRERES TECNOLÒGIQUES

El sector tecnològic ha de ser vist com a palanca per la reconstrucció econòmica, i per això volem, d’acord amb els nostres objectius de responsabilitat social corporativa, ajudar a les famílies que no disposin de prou recursos per matricular als seus fills i filles a una carrera tècnica (un 25%-50% més cares que la resta).

Com és conegut existeix un desequilibri en la demanda laboral en sectors relacionats amb la tecnologia i la manca de professionals per satisfer-la, al que cal afegir reptes no resolts d’aconseguir una major participació de la dona, i una major presència de persones de nivell socioeconòmic baix.

Amb aquesta proposta volem que no s’agreugi encara més aquesta situació, i que cap estudiant que vulgui cursar una carrera tècnica es vegi amb l’obligació de renunciar-hi per un problema econòmic.Se'n poden beneficiar els estudiants que compleixin els requisits següents per a les 3 modalitats:

a) Tenir la ciutadania de qualsevol estat membre de la Unió Europea. En el cas de l'alumnat no comunitari, és aplicable el que disposa la Llei orgànica 2/2009, d'11 de desembre, de reforma de la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i, per tant, es requereix que l'alumnat més gran de 18 anys estigui en situació de residència.

b) Estar matriculat d’un mínim de 18 crèdits en una universitat del sistema universitari català, en el curs acadèmic 2021-2022 o dels crèdits necessaris per finalització d’estudis, en algun dels estudis de grau relacionats a l’annex 2 de les bases reguladores.

Per a la modalitat A:

c) Acreditar una situació econòmica i familiar desfavorida com a conseqüència directa de la crisis sanitària generada per la Covid-19 o de l’aplicació de les mesures per combatre-la.

Per a la modalitat B:

d) Tenir crèdits matriculats per segones o successives vegades durant el curs acadèmic 2021-2022

e) Haver superat un mínim de 180 crèdits del pla d’estudis de grau TIC en la data de presentació de la sol·licitud.

Per a la modalitat C:

f) Haver superat un mínim de 180 crèdits del pla d’estudis de grau TIC en la data de presentació de la sol·licitud.

El termini per presentar les sol·licituds de beques per a la convocatòria del curs 2021-2022 és fins al 31 de desembre de 2021. 

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informe de tendencias salariales 2023 de Randstad

¿Te gustaría conocer los rangos salariales de las diferentes profesiones en España? A lo largo del 2022, el mercado laboral ha ido recuperando los niveles de empleo prepandemia, pero se enfrenta a importantes transformaciones y retos, entre los que se encuentra el déficit de talento. Las empresas tienen que dar respuesta a este desafío con las herramientas adecuadas, como el informe de tendencias salariales del 2023. Y es que el salario sigue siendo el factor más importante para los trabajadores españoles, según el Randstad Employer Brand Research. Independientemente de la generación a la que se pertenezca, los profesionales que deciden cambiar de empresa o mantenerse en la actual, basan en el salario la razón de su decisión. En el informe de tendencias salariales, el talento puede consultar la información de los perfiles profesionales de 13 sectores y 7 áreas geográficas, con sus bandas salariales actualizadas por años de experiencia. Sol·licitar l'informe Més entrades de Mercat d

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Oferta pública 21/11/2022

1 plaça de Specialist in Innovation / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Tècnic mitjà de Projectes de Via / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça d' Enginyer de Segment Sol per al Teleport del Montsec / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) 1 plaça d' Investigador postdoctoral amb destinació al Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça d' Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica / Universitat Rovira i Virgili (URV) Més entrades d' Oferta pública