Passa al contingut principal

ApadrinaTIC 2021: BEQUES CARRERES TECNOLÒGIQUES

El sector tecnològic ha de ser vist com a palanca per la reconstrucció econòmica, i per això volem, d’acord amb els nostres objectius de responsabilitat social corporativa, ajudar a les famílies que no disposin de prou recursos per matricular als seus fills i filles a una carrera tècnica (un 25%-50% més cares que la resta).

Com és conegut existeix un desequilibri en la demanda laboral en sectors relacionats amb la tecnologia i la manca de professionals per satisfer-la, al que cal afegir reptes no resolts d’aconseguir una major participació de la dona, i una major presència de persones de nivell socioeconòmic baix.

Amb aquesta proposta volem que no s’agreugi encara més aquesta situació, i que cap estudiant que vulgui cursar una carrera tècnica es vegi amb l’obligació de renunciar-hi per un problema econòmic.Se'n poden beneficiar els estudiants que compleixin els requisits següents per a les 3 modalitats:

a) Tenir la ciutadania de qualsevol estat membre de la Unió Europea. En el cas de l'alumnat no comunitari, és aplicable el que disposa la Llei orgànica 2/2009, d'11 de desembre, de reforma de la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i, per tant, es requereix que l'alumnat més gran de 18 anys estigui en situació de residència.

b) Estar matriculat d’un mínim de 18 crèdits en una universitat del sistema universitari català, en el curs acadèmic 2021-2022 o dels crèdits necessaris per finalització d’estudis, en algun dels estudis de grau relacionats a l’annex 2 de les bases reguladores.

Per a la modalitat A:

c) Acreditar una situació econòmica i familiar desfavorida com a conseqüència directa de la crisis sanitària generada per la Covid-19 o de l’aplicació de les mesures per combatre-la.

Per a la modalitat B:

d) Tenir crèdits matriculats per segones o successives vegades durant el curs acadèmic 2021-2022

e) Haver superat un mínim de 180 crèdits del pla d’estudis de grau TIC en la data de presentació de la sol·licitud.

Per a la modalitat C:

f) Haver superat un mínim de 180 crèdits del pla d’estudis de grau TIC en la data de presentació de la sol·licitud.

El termini per presentar les sol·licituds de beques per a la convocatòria del curs 2021-2022 és fins al 31 de desembre de 2021. 

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/04/2024

  Ajuntament de Barberà del Vallès 1 plaça de Tècnic serveis territorials, especialitat enginyeria Ajuntament de Corbera de Llobregat 1 plaça de Tècnic mitjà de protecció civil. Pla Local d'Ocupació 2024 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Investigador postdoctoral - Integració GPU/ML per a codis CFD (Col·laboració ANL) Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professorat permanent de sistemes integrats, control i automatització Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professorat permanent d'enginyeria del software, bases de dades i sistemes d'informació Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor permanent de Física Generalitat de Catalunya - Institut de Seguretat Pública de Catalunya 1 plaça de Tècnic de gestió (Mollet del Vallès) Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Research Assistant at the Spatial Biotechnology Group Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) 1 plaça de Po

Ofertes en Centres de Recerca (4)

3 plazas Doctor nivel FC3, 1 plaza de Titulado Superior nivel FI1, 4 plazas de Titulado Superior nivel FC2 y 3 plazas sujetas al Convenio Único para el personal laboral de la Administración General del Estado del Grupo Profesional M1 . Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. Termini  22 de abril de 2024 Postdoctoral researcher in hybrid electrocatalysts for green hydrogen production - NanoElectrocatalysis and Sustainable Chemistry . ICN2 - Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia. Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN ADVANCED (CH4_BIOPOL) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua.  Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN (Retos20_RIVSTRESS) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua. Deadline for applications: 25 April 2024 Optical Engineer . Catalonia Institute for Energy Research. Deadline for applications: 26 April 2024 Postdoc Position in Spiking Networks .  Computer Vision Center.  Deadline fo

Formació de pròxim inici (4)

24/04/2024  Innovació en el disseny de productes i serveis dirigits a infants: tecnologies disruptives, IA i IoT . Kid's Cluster 30/04/2024  Educació financera: finances per a estudiants  EEBE 02/05/2024  Estratègies de mecanitzat 3+2 i 5 eixos simultanis amb MASTERCAM . Eurecat Academy Més posts de  Formació