Passa al contingut principal

Cómo hacer trabajo en remoto correctamente, con MarsBased

¡Bienvenidos al segundo evento online de Startup Grind Barcelona! Como muchas empresas han solicitado asistencia y acompañamiento en el cambio a remoto, debido al COVID-19, hemos pensado que sería buena idea aprender de una empresa que lleva seis años sin oficina, trabajando para clientes de todo el mundo y con un equipo de 20 personas distribuidas de forma remote. En esta sesión, contaremos con la presencia de los fundadores de MarsBased, con su COO Jordi Vendrell y su CEO Àlex Rodríguez Bacardit!

El evento se retransmitirá por video conferencia. El enlace se enviará a todos los participantes registrados.

Contenido del evento:

  1. Prepárate para trabajar en remoto: Consejos y buenas prácticas para adecuarse a trabajar en casa (material, rutinas, comunicación, herramientas, etc.)
  2. Gestiona a tus clientes: Consejos para gestionar expectativas, resolver conflictos y prevenir situaciones incómodas.
  3. Comunícate con tus jefes y/o tus empleados: Qué decir, cómo hacerlo y demás buenas prácticas de comunicación y gestión tanto para arriba como para abajo.

Quan: 20 de març de 2020 a les 11:30
On: Online

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.