Especialista en gestió tècnica de projectes de Sostenibilitat en el sector agroalimentari per al Centre Tecnològic BETA

El Centre Tecnològic BETA està format per un equip jove multidisciplinari de 100 persones, que busca incorporar una persona dinàmica i amb ganes de formar part d’aquest projecte enfocat en la recerca d’impacte i la transició a la bio-economia circular al territori i la societat.

El candidat o la candidata s’incorporarà a l’àrea de recerca d’Anàlisi de la Sostenibilitat, del Centre Tecnològic BETA com a personal cientificotècnic.

La persona seleccionada gestionarà i executarà tasques relacionades amb l’avaluació de la sostenibilitat en el marc del projecte FOODTURE “FOOD FOR THE FUTURE: ENVIRONMENTAL QUANTIFICATION AND IMPACT REDUCTION”, a mes a mes de dur a terme certes tasques de la coordinació científica i tècnica del projecte. En el qual es desenvolupen metodologies i bases de dades per a la millora de la quantificació de la sostenibilitat en l’àmbit agroalimentari. Actualment, l’àrea està composta per un grup altament dinàmic, innovador, multidisciplinari i amb un ambient de treball proper i col·laboratiu. Som 12 experts d’àmbits com l’enginyeria, ciències ambientals, sociologia i economia.

Funcions i tasques:

• Execució de tasques d’avaluació de casos d’estudi sobre la producció agroalimentària i la sostenibilitat en el marc del projecte FOODTURE.

• Gestió tècnica del projecte, incloent-hi suport a la coordinació científica: lideratge i participació en reunions de consorci, preparació i coordinació de lliurables, i gestió científica del consorci.

• Potenciar la línia d’avaluació de la sostenibilitat del sector agroalimentari.

Final convocatòria: 28/01/2025

Més informació

Més posts de Recerca

Entrada destacada

Properes activitats. Serveis gratuïts per a alumnat i alumni de la UPC

Entrevistes d'assessorament Reserva la teva cita En línia Presencial Biblioteca Rector Gabriel Ferraté Presencial EEBE Presencial ETSEIB...