Tècnic/a Superior en l’àmbit de l’anàlisi de cicle de vida (Life Cycle Assessment) pel Centre Tecnològic BETA

El Centre Tecnològic BETA està format per un equip multidisciplinari jove de més de 80 investigadors i busca incorporar una persona dinàmica, amb capacitat de lideratge i amb ganes de formar part d’aquest projecte.

Busquem un especialista en modelització del carboni orgànic del sòl i avaluació de la sostenibilitat. El candidat o la candidata s’incorporarà a la línia de recerca “Comptabilitat i optimització de la sostenibilitat” com a responsable tècnic de tasques relacionades amb la comptabilitat i avaluació de pèrdues i residus d’aliments al sector agroalimentari per incorporar a l’avaluació de la sostenibilitat les tecnologies i processos desenvolupats en el marc de diversos projectes tan europeus, nacionals i transferència amb empreses. El candidat o la candidata també col·laborarà en la preparació de noves propostes per atraure nou finançament.

Funcions i tasques:

• Responsable de donar suport a la gestió del projecte (assistència a reunions del projecte, preparació de lliurables, informes, etc.).

• Responsable tècnic de les tasques relacionades amb l’avaluació i l’optimització de la sostenibilitat en projectes competitius: Sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

• Suport tècnic en modulació i comptabilitat de pèrdues i malbaratament alimentari per a diferents sistemes alimentaris, per incorporar-los en mètodes d’ACV i eines digitals desenvolupades pel grup de Digitalització.

• Participació en la preparació de noves propostes per recaptar fons nous.

Final convocatòria: 11/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...