Passa al contingut principal

Tècnic/a Superior en l’àmbit de l’anàlisi de cicle de vida (Life Cycle Assessment) pel Centre Tecnològic BETA

El Centre Tecnològic BETA està format per un equip multidisciplinari jove de més de 80 investigadors i busca incorporar una persona dinàmica, amb capacitat de lideratge i amb ganes de formar part d’aquest projecte.

Busquem un especialista en modelització del carboni orgànic del sòl i avaluació de la sostenibilitat. El candidat o la candidata s’incorporarà a la línia de recerca “Comptabilitat i optimització de la sostenibilitat” com a responsable tècnic de tasques relacionades amb la comptabilitat i avaluació de pèrdues i residus d’aliments al sector agroalimentari per incorporar a l’avaluació de la sostenibilitat les tecnologies i processos desenvolupats en el marc de diversos projectes tan europeus, nacionals i transferència amb empreses. El candidat o la candidata també col·laborarà en la preparació de noves propostes per atraure nou finançament.

Funcions i tasques:

• Responsable de donar suport a la gestió del projecte (assistència a reunions del projecte, preparació de lliurables, informes, etc.).

• Responsable tècnic de les tasques relacionades amb l’avaluació i l’optimització de la sostenibilitat en projectes competitius: Sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

• Suport tècnic en modulació i comptabilitat de pèrdues i malbaratament alimentari per a diferents sistemes alimentaris, per incorporar-los en mètodes d’ACV i eines digitals desenvolupades pel grup de Digitalització.

• Participació en la preparació de noves propostes per recaptar fons nous.

Final convocatòria: 11/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re