Masterclass SME: Between Big Data and Small Data. CIDAI

En el moment de canvi que estem, en plena transformació digital, que ja fa un temps està en marxa, i on la IA està actuant com a palanca de canvi fonamental, les grans corporacions han pogut adoptar processos molt intensius en big data i millorar de forma molt significativa els seus negocis, hi ha un gruix enorme del sector productiu que encara s’està plantejant com fer aquest salt. Fora de les grans corporacions és infreqüent disposar de bases de dades històriques tan llargues com molts models de IA  requereixen, i amb les noves regulacions apareixen restriccions sobre l’ús de les dades que es tenen.

La xerrada analitza les oportunitats de les petites empreses per utilitzar l’adopció de la IA com a font de creixement.

DIA I HORARI: 10 JULIOL 2024 | 12h a 13:30h

PONENT:

Dra. Karina Gibert, catedràtica i directora d’IDEAI-UPC

Llicenciada i doctora en Informàtica amb especialitzacions en estadística computacional i intel·ligència artificial. Directora i cofundadora del centre de recerca en Intelligent Data Science and Artificial Intelligence de la UPC (IDEAI-UPC, 2018-). Degana de l’Il·lustre Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF, 2023-). Experta i coautora de l’Estratègia Catalana d’intel·ligència artificial Catalonia.AI (Generalitat de Catalunya, 2018-). Assessora dels governs català, espanyol i de la Comissió Europea en qüestions d’ètica de la IA i transformació digital.

Premi WomenTech 2023 (Women360), Premi Nacional d’Enginyeria Informàtica 2023 (Consejo General de Colegios de Ingeniería informática de España), Premi Ada Byron 2022 (Colegio de Ingeniería Informática de Galicia), Premi donaTIC2018 (GenCat). Menció Creu Casas 2020-2021 (IEC).

Més informació

Més posts de Formació


Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...