Tècnic/a Especialista en l’àmbit dels Sistemes Agraris i Alimentaris Sostenibles per el Centre Tecnològic BETA

El Centre Tecnològic BETA està format per un equip jove multidisciplinari de 90 investigadors i busca incorporar una persona dinàmica amb ganes de formar part d’aquesta aventura.

Es busca un Tècnic o Tècnica Especialista amb experiència en activitats relacionades amb l’aplicació de mesures per l’adaptació i mitigació al canvi climàtic, que passarà a formar part de la Unitat de Sistemes Agraris i Alimentaris Sostenibles del Centre Tecnològic BETA de la UVic.

La persona seleccionada participarà en diversos projectes Europeus i nacionals relacionats en la restauració de la salut del sòl, augment de la biodiversitat i la productivitat dels agrosistemes.

Concretament, la persona seleccionada tindrà un rol rellevant coordinant el projecte Prima TRANSFORMED on es donarà suport a la implementació i promoció de sistemes agroforestals reeixits en àrees salines i degradades per a mantenir la salut del sòl.

Funcions i tasques:

• Coordinació del projecte europeu TRANSFORMED

• Gestió del consorci amb socis del sud del Mediterrani, seguiment de la correcta execució de les tasques del projecte, programació de les reunions, preparació dels lliurables, assoliment de les fites, etc.

• Planificació i execució d’experiments de camp sobre l’aplicació de mesures d’adaptació i mitigació al canvi climàtic

• Gestió tècnica de projectes d’R&D competitius amb múltiples actors

• Participació en l’elaboració de noves propostes de projectes per a la captació de nou finançament

• Participació en reunions de projectes i esdeveniments internacionals

• Networking i promoció de noves col·laboracions amb grups d’interès, projectes i iniciatives internacionals.

Final convocatòria: 15/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...