Passa al contingut principal

Tècnic/a Especialista en l’àmbit dels Sistemes Agraris i Alimentaris Sostenibles per el Centre Tecnològic BETA

El Centre Tecnològic BETA està format per un equip jove multidisciplinari de 90 investigadors i busca incorporar una persona dinàmica amb ganes de formar part d’aquesta aventura.

Es busca un Tècnic o Tècnica Especialista amb experiència en activitats relacionades amb l’aplicació de mesures per l’adaptació i mitigació al canvi climàtic, que passarà a formar part de la Unitat de Sistemes Agraris i Alimentaris Sostenibles del Centre Tecnològic BETA de la UVic.

La persona seleccionada participarà en diversos projectes Europeus i nacionals relacionats en la restauració de la salut del sòl, augment de la biodiversitat i la productivitat dels agrosistemes.

Concretament, la persona seleccionada tindrà un rol rellevant coordinant el projecte Prima TRANSFORMED on es donarà suport a la implementació i promoció de sistemes agroforestals reeixits en àrees salines i degradades per a mantenir la salut del sòl.

Funcions i tasques:

• Coordinació del projecte europeu TRANSFORMED

• Gestió del consorci amb socis del sud del Mediterrani, seguiment de la correcta execució de les tasques del projecte, programació de les reunions, preparació dels lliurables, assoliment de les fites, etc.

• Planificació i execució d’experiments de camp sobre l’aplicació de mesures d’adaptació i mitigació al canvi climàtic

• Gestió tècnica de projectes d’R&D competitius amb múltiples actors

• Participació en l’elaboració de noves propostes de projectes per a la captació de nou finançament

• Participació en reunions de projectes i esdeveniments internacionals

• Networking i promoció de noves col·laboracions amb grups d’interès, projectes i iniciatives internacionals.

Final convocatòria: 15/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re