Postdoctoral Research Fellow ELECTROmonoLITH per l'ICRA

L’ICRA busca incorporar una posició Postdoctoral Research Fellow en l’àmbit del projecte de subvenció consolidador del Consell Europeu de Recerca (ERC) ELECTROmonoLITH – Separació electroquímica selectiva i recuperació de liti i altres metalls mitjançant elèctrodes monòlits a mida, dirigit per la professora Jelena Radjenovic (El Projecte està finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea, en virtut de l’Acord de Subvenció (Grant Agreement) núm. 101125304).

FUNCIONS PRINCIPALS

  1. Síntesi de nous materials d’elèctrodes mitjançant impressió 3D. 
  2. Desenvolupament d’elèctrodes d’intercalació per a l’electroextracció selectiva de matèries primeres crítiques (CRM). 
  3. Caracterització electroquímica dels materials sintetitzats mitjançant voltametria cíclica, espectroscòpia d’impedància electroquímica i altres tècniques. 
  4. Caracterització superficial dels materials sintetitzats mitjançant microscòpia electrònica d’escaneig (SEM), espectroscòpia fotoelectrònica de raigs X (XPS), difracció de raigs X en pols (XRD) i altres tècniques. 
  5. Avaluació dels materials d’elèctrode desenvolupats per a la recuperació electroquímica de liti i altres CRM d’aigües residuals industrials i salmorres. 
  6. Anàlisi de mostres d’aigua mitjançant espectrometria d’emissió òptica de plasma acoblat inductiu (ICP-OES). 
  7. Elaboració de publicacions científiques i participació en congressos internacionals. 
  8. Com qualsevol estudiant de doctorat i postdoctorals, una petita part del temps es destinarà a serveis comuns, com ara neteja conjunta de laboratoris.

La data límit per presentar la documentació és el 16/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca


Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...