Passa al contingut principal

Postdoctoral Research Fellow ELECTROmonoLITH per l'ICRA

L’ICRA busca incorporar una posició Postdoctoral Research Fellow en l’àmbit del projecte de subvenció consolidador del Consell Europeu de Recerca (ERC) ELECTROmonoLITH – Separació electroquímica selectiva i recuperació de liti i altres metalls mitjançant elèctrodes monòlits a mida, dirigit per la professora Jelena Radjenovic (El Projecte està finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea, en virtut de l’Acord de Subvenció (Grant Agreement) núm. 101125304).

FUNCIONS PRINCIPALS

  1. Síntesi de nous materials d’elèctrodes mitjançant impressió 3D. 
  2. Desenvolupament d’elèctrodes d’intercalació per a l’electroextracció selectiva de matèries primeres crítiques (CRM). 
  3. Caracterització electroquímica dels materials sintetitzats mitjançant voltametria cíclica, espectroscòpia d’impedància electroquímica i altres tècniques. 
  4. Caracterització superficial dels materials sintetitzats mitjançant microscòpia electrònica d’escaneig (SEM), espectroscòpia fotoelectrònica de raigs X (XPS), difracció de raigs X en pols (XRD) i altres tècniques. 
  5. Avaluació dels materials d’elèctrode desenvolupats per a la recuperació electroquímica de liti i altres CRM d’aigües residuals industrials i salmorres. 
  6. Anàlisi de mostres d’aigua mitjançant espectrometria d’emissió òptica de plasma acoblat inductiu (ICP-OES). 
  7. Elaboració de publicacions científiques i participació en congressos internacionals. 
  8. Com qualsevol estudiant de doctorat i postdoctorals, una petita part del temps es destinarà a serveis comuns, com ara neteja conjunta de laboratoris.

La data límit per presentar la documentació és el 16/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re