Oferta de treball: Tècnic/a Cloud & DevOps per a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles.

Busquem una persona per participar en el disseny i desenvolupament de projectes tecnològics i de consultoria en l'àmbit de les tecnologies i l'estratègia de transformació al cloud, la cultura DevOps, les eines d'automatització, etc.

El teu repte

  • Donar suport al disseny de les solucions sobre AWS que donin millor resposta a les necessitats de cada servei i projecte a partir dels recursos i capacitats disponibles.
  • Capacitat per entendre les necessitats dels clients, analitzar-les i proposar solucions.
  • Desplegar i gestionar infraestructures via IaC
  • Administrar i optimitzar sistemes sobre AWS
  • Desplegar i configurar eines i solucions de tot l'àmbit i el cicle de vida DevOps
  • Executar tasques tècniques associades al desenvolupament de projectes, gestionant la comunicació amb el client, i participar a les activitats de lliurament i pas a explotació dels serveis.
  • Elaborar documentació tècnica dels projectes i serveis tant d'ús intern com per a clients i usuaris.
  • Realitzar propostes de millora per a l'evolució continuada dels sistemes i el catàleg de serveis.

Més informació

Més posts d'UPC


Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...