Passa al contingut principal

CANDIDAT A DOCTORAT (RTA_ELECTROmonoLITH)

ICRA ofereix un lloc de doctorat a l’àmbit del projecte ERC Consolidator Grant ELECTROmonoLITH – Separació i recuperació electroquímica selectiva de liti i altres metalls utilitzant elèctrodes monolítics (El Projecte està finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea, en virtut de l’Acord de Subvenció (Grant Agreement) núm. 101125304), dirigit per la Prof. Jelena Radjenovic.

La persona seleccionada treballarà en estreta col·laboració amb el personal becari postdoctoral i els/les estudiants que treballen al projecte, així com amb altres investigadors/es de l’ICRA que treballen en camps relacionats. La persona seleccionada també estarà en un entorn de recerca multidisciplinari a ICRA, tindrà accés a equips i instal·lacions d’última generació i gaudirà d’oportunitats de col·laboració amb les persones que són sòcies, tant acadèmica com industrialment, nacionals i internacionals d’ICRA.

Els objectius principals del projecte són: 1.- Desenvolupar un elèctrode monolític tridimensional per a la separació altament selectiva de liti i altres matèries primeres crítiques (CRM) de fonts secundàries complexes i fluxos de residus. 2.- Optimitzar el disseny i l’arquitectura de l’elèctrode monolític per a la recuperació electroquímica de CRM d’aigües residuals industrials. 3.- Determinar els paràmetres òptims de funcionament per a l’extracció de metalls de manera més energèticament eficient possible.

FUNCIONS PRINCIPALS

1.- Disseny i síntesi d’elèctrodes monolítics funcionals. 

2.- Muntatge i operació de sistemes electroquímics experimentals a escala de laboratori. 

3.- Anàlisi de mostres, inclosa l´espectroscòpia d’emissió atòmica amb plasma d’acoblament inductiu (ICP-MS) i altres tècniques disponibles a l’ICRA. 

4.- Anàlisi i interpretació de dades, recopilació d’informes i publicacions científiques. 

5.- Assistència a congressos internacionals. 

6.- Com és habitual amb la plantilla estudiantil de doctorat i la investigadora  postdoctoral que treballen a l’ICRA, una petita part del temps es destinarà a serveis comunitaris com neteges conjuntes de laboratoris, etc.

La data límit per presentar la documentació és el 07/07/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re