Material per conèixer l'entorn (5)

La cadena de valor del vehicle connectat i autònom a Catalunya

Aquest estudi dota la Direcció General d’Indústria i ACCIÓ d’un document guia en l’establiment d’una estratègia eficient per realitzar aquesta transformació industrial. Fa un plantejament inicial de consideració de la transformació de tot el sistema de mobilitat futur, del qual el vehicle n’és una peça, tot i que posa èmfasi en els factors tecnològics que afecten concretament el mateix vehicle. Per això, recull i analitza la informació de fonts bibliogràfiques variades i actualitzades respecte del Vehicle Connectat i Autònom (VCiA), experiències internacionals i locals d’actualitat i l’opinió de molts actors clau que han expressat les seves consideracions en entrevistes, més enllà de les aportacions directes fetes per l’equip redactor del document a partir de la seva pròpia experiència.

Circular Transformation of Industries: The Role of Partnerships

Circular transformations are urgently needed in an increasingly resource-constrained world. Humanity consumes 70% more resources than the Earth’s ecosystems can regenerate,  yet only 7.2% of materials that enter production processes today come from circular sources.  Adopting circulareconomy principles can also unlock value for usinesses in many areas, including improved resilience, additional sources of revenue and growth, resource efficiency and environmental sustainability.


Ebook - Las 10 tendencias tecnológicas que marcarán el rumbo en 2024

El 2023 ha estat realment apassionant i, sens dubte, es recordarà com l'any en què la IA generativa ho ha revolucionat tot per la capacitat de crear contingut original i nou. Més enllà del soroll mediàtic, la regulació i els desafiaments, el 2024 estarà marcat per l'impacte d'aquesta tecnologia i les noves oportunitats per integrar i aprofitar al màxim aquest nou paradigma tecnològic.

Sabent que l'onada de la IA generativa marcarà el rumb del 2024, i que té potencial de revolucionar qualsevol indústria, no podem deixar de banda altres tendències que reflecteixen els avenços del sector. Acompanyeu-nos en aquesta apassionant predicció de tendències per a aquest any 2024.

Més posts de Material per conèixer l'entorn

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...