Passa al contingut principal

#DiesInnoBA presenta les plataformes digitals d’un mercat de treball sostenible

De quines eines disposa l’àmbit de l’economia social i solidària (ESS) per seleccionar i captar talent? Com les puc incorporar als meus processos de selecció? El pròxim laboratori del programa d’activitats de #DiesInnoBA de Barcelona Activa us presenta tres noves plataformes digitals per perfils i empreses i entitats del sector: Up me Up!, POTS i IntermediaJOB.

Si pertanys l’àrea de persones o d’organització d’una organització d’ESS, empresa social o projecte emprenedor, t’animem a participar en el laboratori “Eines de Captació de Talent: Plataformes Digitals en un Mercat Sostenible” el dimecres 13 de març, d’11 h a 13.30 h a InnoBA Ca n’Andalet.

El laboratori comptarà amb els experts de Facto Cooperativa, de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i de la Fundació Intermèdia,   que han desenvolupat les 3 plataformes: Up me Up!, POTS i IntermediaJOB.

El laboratori és eminentment pràctic per tal que les persones participants reflexioneu i compartiu idees al voltant de com dissenyar el procés per captar talent de la vostra empresa o entitat.

Reserveu plaça en aquest enllaç per poder conèixer tot el que aquestes plataformes poden oferir-vos i aplicar les idees compartides en les vostres empreses i entitats.

Més posts d'Esdeveniments


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/07/2024

  Ajuntament de Rubí 2 places de Tècnic mitjà Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Cap de grup recerca Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Responsable de projectes transversals Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 2 places de Tècnic informàtic Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Senior 6G Researcher Generalitat de Catalunya - Centre de la Propietat Forestal (CPF) 2 places d'Enginyer tècnic forestal o equivalent al Centre de la Propietat Forestal a Santa Perpètua de Mogoda Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General de Boscos i Gestió del Medi Generalitat de Catalunya - Departament d'A

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC