Passa al contingut principal

Acabo el Grau i ara que...? Joves professionals a l'EEBE

Ara que arribo al final.....Com em preparo per trobar la meva primera feina? Què faig per trobar-la? Quines dificultats em trobaré?

Per conèixer l'experiència personal un cop finalitzats els estudis, l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) organitza una xerrada/taula rodona amb tres joves professionals, Alumni de la nostra Escola, que tindrà lloc dimecres 13 de març a les 12.15 h a la Sala Polivalent de l'EEBE.

Es podrà conèixer com ha estat la seva l'experiència laboral, les anècdotes que han viscut, obstacles que s'han trobat, com els han superat, i que els ha ajudat a prendre decisions que els han portat on son ara. Explicaran la seva trajectòria laboral, i es podrà preguntar tot el que  es vulgui saber per després aplicar-ho a la pròpia experiència.

Es comptarà amb el testimoni de:

-Elena Muñiz García, graduada en Enginyeria Elèctrica el 2019, Advanced Technical Support Team Leader a Schneider Electric.

-Álex Ceano-Vivas, graduat en Enginyeria Química el 2019, Change Lead a Advanced Semiconductor Materials Lithography (ASML).

-Joan Figueras i Llopart, graduat en Enginyeria de l'Energia el 2021, Product Manager a Schneider Electric.

Per a participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del formulari

Més posts d'UPCComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC