Passa al contingut principal

Presentació del documental The BrAIn Roads

The BrAIn Roads és un documental divulgatiu que narra la trepidant recerca d'un grup d'investigadors i investigadores del Centre de Visió per Computador immersos en el desafiant repte de desenvolupar una intel·ligència artificial que permeti que un vehicle condueixi de manera autònoma per les zones rurals.

Amb el finançament de la Generalitat de Catalunya, el repte busca donar una resposta econòmica i sostenible a la manca de transport públic que afecta a les àrees rurals i més aïllades. L’equip científic es troba amb el desafiament d’haver d’entrenar la IA en una carretera de muntanya estreta, amb poca visibilitat, amb condicions meteorològiques adverses i sense cobertura mòbil. Una prova de concepte que difereix dels prototips de conducció autònoma existents, dissenyats majoritàriament per àrees urbanes.

Mitjançant una prospecció als entramats de la recerca en intel·ligència artificial, el documental ens transporta des dels laboratoris del CVC fins a les emocionants proves de camp al parc natural de l'Alt Pirineu a través d’un viatge pels èxits, contratemps i complexitats tecnològiques viscudes per l’equip al llarg del projecte.

The BrAIn Roads ofereix una perspectiva apassionant del món de la ciència i la innovació, connectant el públic amb la història inspiradora d’un equip de recerca que treballa incansablement per transformar la conducció autònoma i construir ponts cap a una mobilitat del futur més accessible i sostenible.

Aquest documental exposa els resultats del projecte de Tecnologies Digitals Avançades sobre conducció autònoma al medi rural, finançat per la Generalitat de Catalunya i executat pel CVC, amb la col·laboració de SEAT, Volkswagen i la Fundació i2CAT.

Quan: Dijous 8 de febrer de 2024

Més informació

Més posts d'EsdevenimentsComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Curs d'Analítica de dades i Machine Learning (Online) Eurecat Academy

El curs d’Analítica de dades i Machine Learning ofereix una introducció a les tecnologies i metodologies per a l’extracció d’informació en grans conjunts de dades, tant ja existents com de les recollides en temps d’execució. A més, també aporta la metodologia per millorar els coneixements tècnics en Data Mining. Programa del curs 1. Introducció al Big Data. 2. Instal·lació i configuració de Python i R. 3. Introducció a Python y R. 4. Fonaments d’Estadística enfocada a BigData. 5. Observational Study / Exploratory Analysis: utilització de l’agregació de dades i la mineria de dades per proporcionar informació sobre el passat: 6. Anàlisi de Dades: Utilització de models estadístics i tècniques de pronòstic per comprendre el futur. 7. Machine Learning Comprensió dels principals tipus d’aprenentatge automàtic. Supervised Learning – Aprenentatge Supervisat. Unsupervised Learning – Aprenentatge No Supervisat. Inici: 04/03/2024 Més informació Més posts de Formació