Passa al contingut principal

The future of automotive

El futur de l'automoció està connectat. Els vehicles connectats estan equipats amb sensors i tecnologies de comunicació que els permeten recopilar i compartir dades en temps real. Aquestes dades es poden utilitzar per millorar la seguretat, l'eficiència i el confort dels vehicles. També es poden utilitzar per crear nous serveis i aplicacions que transformin la manera en què ens movem.

L'informe "El futur de l'empresa connectada per a l'automoció" de KPMG explora el potencial de l'empresa connectada per a l'automoció. L'informe identifica tres principals àrees de creixement per a l'empresa connectada per a l'automoció:

  • Seguretat: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per predir i evitar accidents. També poden utilitzar-se per comunicar-se entre ells i amb la infraestructura viària per crear un sistema de transport més segur.
  • Eficiència: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per optimitzar les rutes, reduir el consum de combustible i millorar el manteniment. També poden utilitzar-se per crear nous serveis, com ara el transport compartit o el carsharing.
  • Confort: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per personalitzar l'experiència de conducció, com ara l'entorn interior del vehicle, la música i les notícies. També poden utilitzar-se per proporcionar serveis com ara la navegació, la comanda de menjar i la reserva d'hotels.

L'informe també identifica una sèrie de reptes que els fabricants i proveïdors d'automoció han de superar per aprofitar el potencial de l'empresa connectada. Aquests reptes inclouen:

  • La manca d'estàndards: No hi ha estàndards tècnics estàndard per a l'empresa connectada per a l'automoció. Això dificulta la integració de diferents sistemes i serveis.
  • La protecció de dades: La recopilació i l'emmagatzematge de grans quantitats de dades planteja problemes de protecció de dades.
  • L'acceptació del consumidor: Els consumidors han de ser persuadits que els vehicles connectats són segurs, fiables i dignes de confiança.

Malgrat aquests reptes, l'empresa connectada per a l'automoció té el potencial de revolucionar la manera en què ens movem. Els fabricants i proveïdors d'automoció que puguin superar aquests reptes estaran ben posicionats per liderar aquest mercat en creixement.

Informe: The future of automotive

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas