Passa al contingut principal

The future of automotive

El futur de l'automoció està connectat. Els vehicles connectats estan equipats amb sensors i tecnologies de comunicació que els permeten recopilar i compartir dades en temps real. Aquestes dades es poden utilitzar per millorar la seguretat, l'eficiència i el confort dels vehicles. També es poden utilitzar per crear nous serveis i aplicacions que transformin la manera en què ens movem.

L'informe "El futur de l'empresa connectada per a l'automoció" de KPMG explora el potencial de l'empresa connectada per a l'automoció. L'informe identifica tres principals àrees de creixement per a l'empresa connectada per a l'automoció:

  • Seguretat: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per predir i evitar accidents. També poden utilitzar-se per comunicar-se entre ells i amb la infraestructura viària per crear un sistema de transport més segur.
  • Eficiència: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per optimitzar les rutes, reduir el consum de combustible i millorar el manteniment. També poden utilitzar-se per crear nous serveis, com ara el transport compartit o el carsharing.
  • Confort: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per personalitzar l'experiència de conducció, com ara l'entorn interior del vehicle, la música i les notícies. També poden utilitzar-se per proporcionar serveis com ara la navegació, la comanda de menjar i la reserva d'hotels.

L'informe també identifica una sèrie de reptes que els fabricants i proveïdors d'automoció han de superar per aprofitar el potencial de l'empresa connectada. Aquests reptes inclouen:

  • La manca d'estàndards: No hi ha estàndards tècnics estàndard per a l'empresa connectada per a l'automoció. Això dificulta la integració de diferents sistemes i serveis.
  • La protecció de dades: La recopilació i l'emmagatzematge de grans quantitats de dades planteja problemes de protecció de dades.
  • L'acceptació del consumidor: Els consumidors han de ser persuadits que els vehicles connectats són segurs, fiables i dignes de confiança.

Malgrat aquests reptes, l'empresa connectada per a l'automoció té el potencial de revolucionar la manera en què ens movem. Els fabricants i proveïdors d'automoció que puguin superar aquests reptes estaran ben posicionats per liderar aquest mercat en creixement.

Informe: The future of automotive

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofeta pública 24/05/2024

Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General d

Oferta pública 24/05/2024

  Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A en TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (Lleida). Posició de treball Investigador/a Departament Nutrición y Salud Modalitat de treball Híbrida INGENIERA/O DE SOFTWARE - FULL STACK DEVELOPER. Barcelona. Posició de treball Técnico Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A EN ENERGÍA. Barcelona. Posició de treball Investigador Avançat Departament WEEI Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A en TECNOLOGIAS DE CAPTURA DE CO2. Barcelona. Posició de treball Investigador Departament WAS Modalitat de treball Híbrida TÉCNICO/A LABORATORIO (Química Orgánica/Polímeros). Tarragona Posició de treball Técnico/a especialista Depa