Passa al contingut principal

The future of automotive

El futur de l'automoció està connectat. Els vehicles connectats estan equipats amb sensors i tecnologies de comunicació que els permeten recopilar i compartir dades en temps real. Aquestes dades es poden utilitzar per millorar la seguretat, l'eficiència i el confort dels vehicles. També es poden utilitzar per crear nous serveis i aplicacions que transformin la manera en què ens movem.

L'informe "El futur de l'empresa connectada per a l'automoció" de KPMG explora el potencial de l'empresa connectada per a l'automoció. L'informe identifica tres principals àrees de creixement per a l'empresa connectada per a l'automoció:

  • Seguretat: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per predir i evitar accidents. També poden utilitzar-se per comunicar-se entre ells i amb la infraestructura viària per crear un sistema de transport més segur.
  • Eficiència: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per optimitzar les rutes, reduir el consum de combustible i millorar el manteniment. També poden utilitzar-se per crear nous serveis, com ara el transport compartit o el carsharing.
  • Confort: Els vehicles connectats poden utilitzar les dades per personalitzar l'experiència de conducció, com ara l'entorn interior del vehicle, la música i les notícies. També poden utilitzar-se per proporcionar serveis com ara la navegació, la comanda de menjar i la reserva d'hotels.

L'informe també identifica una sèrie de reptes que els fabricants i proveïdors d'automoció han de superar per aprofitar el potencial de l'empresa connectada. Aquests reptes inclouen:

  • La manca d'estàndards: No hi ha estàndards tècnics estàndard per a l'empresa connectada per a l'automoció. Això dificulta la integració de diferents sistemes i serveis.
  • La protecció de dades: La recopilació i l'emmagatzematge de grans quantitats de dades planteja problemes de protecció de dades.
  • L'acceptació del consumidor: Els consumidors han de ser persuadits que els vehicles connectats són segurs, fiables i dignes de confiança.

Malgrat aquests reptes, l'empresa connectada per a l'automoció té el potencial de revolucionar la manera en què ens movem. Els fabricants i proveïdors d'automoció que puguin superar aquests reptes estaran ben posicionats per liderar aquest mercat en creixement.

Informe: The future of automotive

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

políticas y prácticas en diversidad e inclusión: un estudio especial sobre la diversidad funcional. Fundación Randstad

Un estudio, elaborado por el Instituto de Innovación Social de Esade y la Fundación Randstad, que analiza algunas de las prácticas y estrategias globales más efectivas en materia de diversidad e inclusión, para así identificar los impulsores y los obstáculos en el entorno empresarial para lograr la integración laboral de personas con discapacidad. ¿Cómo pueden avanzar las organizaciones para pasar de la diversidad a la verdadera inclusión? ¿Qué podemos aprender de la gestión de la diversidad e inclusión de otros colectivos que pueda aplicarse en el ámbito de la diversidad funcional? Informe Més posts de Diversitat

Oferta pública 23/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic manteniment edificis Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic de mobilitat Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament de Tossa de Mar 2 places de Tècnic de suport (Àrea de medi ambient i activitats - Àrea d'obres i urbanisme) Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera Borsa de treball de places de Personal docent de matèries administratives (tresoreria i comptabilitat) - Programa SEFED Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Transports de Barcelona, SA 1 pl