Passa al contingut principal

Internship Programme IT (Programa de becas) a Boehringer Ingelheim

¿Te gustaría comenzar y desarrollar tu carrera profesional en la Industria Farmacéutica y pertenecer a nuestra comunidad de jóvenes talento? ¿Estás cursando tu último año de grado o estás realizado un máster/postgrado en IT?¿Tienes interés en comenzar tus prácticas en el mes de Septiembre / Octubre de 2023? 

¡Entonces esta es tu oportunidad! Desde Boehringer Ingelheim lanzamos nuestra nueva convocatoria de programa de becas (internship programme) edición 2023-2024. Buscamos jóvenes entusiastas con muchas ganas de aprender y contribuir a nuestro propósito de mejorar la vida de generaciones presentes y futuras, a través de la realización de sus prácticas con nosotros en una de las siguientes áreas:  

Ciberseguridad:  Tendrás la oportunidad de participar activamente en la mejora de la protección de las redes, sistemas y aplicaciones de Boehringer Ingelheim. Podrás adquirir una visión muy transversal ya que te involucraras en diferentes proyectos del área: Análisis de datos para detección de incidentes de seguridad (Data Analytics), Programa de gestión de Vulnerabilidades, Implantación de un Firewall para aplicaciones Web (Web Application Firewall), etc..

Redes:  Tendrás la oportunidad de aprender y participar en la automatización del entorno Wide-Area-Network de Boehringer Ingelheim que es responsable de la conexión entre los más de 250 centros de trabajo que la Compañía tiene repartidos por todo el mundo. Podrás conocer cómo trabaja el equipo que gestiona desde España todas las redes de Comunicaciones de la Compañía a nivel global.

SAP: Tendrás la oportunidad de participar activamente en la mejora de los procesos de la administración de usuarios, administración y monitoreo de seguridad para la protección las aplicaciones SAP de Boehringer Ingelheim. Podrás adquirir una visión muy transversal ya que colaboraras activamente con diferentes equipos de SAP y negocio

UX/UI: Tendrás la oportunidad de trabajar en un equipo global en donde podrás aprender a:  completar flujos de usuario y desarrollar pantallas de los productos, gestionar sistemas de diseño en los productos, colaborar en la creación de user flows y mock-ups, entre otros.

Platform Management: tendrás la oportunidad de aprender del equipo global de Customer Experience de Salud Animal, que se encarga de gestionar  e implementar los proyectos técnicos de nuestra plataforma de campañas de marketing digital a nivel global: Adobe Campaign, así como la gestión de problemas técnicos con la plataforma  y adecuación a las demandas del negocio.  Este equipo también trabaja con otras herramientas del entorno digital que incluyen Adobe Analytics, Adobe Target, Jira, Confluence, BitBucket and Adobe Data Workbench, as well as a Drupal-based CMS environment.  

Més informació

Més entrades de Pràctiques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C