Passa al contingut principal

City Talent Index 2022

El City Talent Index 2022 és un informe publicat per NTT DATA que analitza la competitivitat de les ciutats europees en termes de talent. L'informe avalua les ciutats en funció de cinc grans eixos:

  • Economia: L'activitat econòmica i la capacitat de generació d'ocupació.
  • Educació: La qualitat de l'educació i la formació professional.
  • Infraestructures: L'accessibilitat, la connectivitat i l'oferta cultural i esportiva.
  • Vida i qualitat de vida: La seguretat, la salut, el medi ambient i l'oferta d'oci.
  • Iniciativa i governança: La capacitat d'innovar i la qualitat de la governança.

L'informe classifica les 32 ciutats europees analitzades en funció de la seva puntuació global. Londres és la ciutat més competitiva, seguida d'Amsterdam, Zuric, París i Frankfurt. Barcelona ocupa la 12a posició, la primera ciutat espanyola i del sud d'Europa a aparèixer en el ranking.

Els resultats de l'informe mostren que les ciutats europees són cada vegada més competitives en termes de talent. Això es deu a una combinació de factors, com ara la seva atractiu per a les empreses i els inversors, la seva oferta educativa i cultural, i la seva qualitat de vida.

Barcelona és una ciutat que destaca en molts dels eixos analitzats per l'informe. La ciutat té una economia dinàmica i diversificada, una oferta educativa de qualitat, una oferta cultural i esportiva atractiva, i una qualitat de vida elevada.

Els bons resultats de Barcelona en l'informe són una bona notícia per a la ciutat. Suggereixen que Barcelona és una ciutat atractiva per al talent, tant nacional com internacional. Això és un factor important per a la competitivitat econòmica de la ciutat.

City Talent Index 2022

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas