Passa al contingut principal

City Talent Index 2022

El City Talent Index 2022 és un informe publicat per NTT DATA que analitza la competitivitat de les ciutats europees en termes de talent. L'informe avalua les ciutats en funció de cinc grans eixos:

  • Economia: L'activitat econòmica i la capacitat de generació d'ocupació.
  • Educació: La qualitat de l'educació i la formació professional.
  • Infraestructures: L'accessibilitat, la connectivitat i l'oferta cultural i esportiva.
  • Vida i qualitat de vida: La seguretat, la salut, el medi ambient i l'oferta d'oci.
  • Iniciativa i governança: La capacitat d'innovar i la qualitat de la governança.

L'informe classifica les 32 ciutats europees analitzades en funció de la seva puntuació global. Londres és la ciutat més competitiva, seguida d'Amsterdam, Zuric, París i Frankfurt. Barcelona ocupa la 12a posició, la primera ciutat espanyola i del sud d'Europa a aparèixer en el ranking.

Els resultats de l'informe mostren que les ciutats europees són cada vegada més competitives en termes de talent. Això es deu a una combinació de factors, com ara la seva atractiu per a les empreses i els inversors, la seva oferta educativa i cultural, i la seva qualitat de vida.

Barcelona és una ciutat que destaca en molts dels eixos analitzats per l'informe. La ciutat té una economia dinàmica i diversificada, una oferta educativa de qualitat, una oferta cultural i esportiva atractiva, i una qualitat de vida elevada.

Els bons resultats de Barcelona en l'informe són una bona notícia per a la ciutat. Suggereixen que Barcelona és una ciutat atractiva per al talent, tant nacional com internacional. Això és un factor important per a la competitivitat econòmica de la ciutat.

City Talent Index 2022

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Oferta pública 09/04/2024

  Ajuntament de Lloret de Mar 1 plaça d'Enginyer tècnic adscrit a Serveis Públics Ajuntament de Móra la Nova Borsa de treball de places de Secretari interventor Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Technical coordinator - Climate Digital Twin (RE2) Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de Turisme (ACT) 1 plaça de Data analyst - Model Turístic i Recerca Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Titulat superior en enginyeria industrial (Barcelona) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Centre d'Innovació i Formació de L'Hospitalet de Llobregat Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program