City Talent Index 2022

El City Talent Index 2022 és un informe publicat per NTT DATA que analitza la competitivitat de les ciutats europees en termes de talent. L'informe avalua les ciutats en funció de cinc grans eixos:

  • Economia: L'activitat econòmica i la capacitat de generació d'ocupació.
  • Educació: La qualitat de l'educació i la formació professional.
  • Infraestructures: L'accessibilitat, la connectivitat i l'oferta cultural i esportiva.
  • Vida i qualitat de vida: La seguretat, la salut, el medi ambient i l'oferta d'oci.
  • Iniciativa i governança: La capacitat d'innovar i la qualitat de la governança.

L'informe classifica les 32 ciutats europees analitzades en funció de la seva puntuació global. Londres és la ciutat més competitiva, seguida d'Amsterdam, Zuric, París i Frankfurt. Barcelona ocupa la 12a posició, la primera ciutat espanyola i del sud d'Europa a aparèixer en el ranking.

Els resultats de l'informe mostren que les ciutats europees són cada vegada més competitives en termes de talent. Això es deu a una combinació de factors, com ara la seva atractiu per a les empreses i els inversors, la seva oferta educativa i cultural, i la seva qualitat de vida.

Barcelona és una ciutat que destaca en molts dels eixos analitzats per l'informe. La ciutat té una economia dinàmica i diversificada, una oferta educativa de qualitat, una oferta cultural i esportiva atractiva, i una qualitat de vida elevada.

Els bons resultats de Barcelona en l'informe són una bona notícia per a la ciutat. Suggereixen que Barcelona és una ciutat atractiva per al talent, tant nacional com internacional. Això és un factor important per a la competitivitat econòmica de la ciutat.

City Talent Index 2022

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...