Passa al contingut principal

Club ETSEIB Alumni: ETSEIBPreneurship 2023

El Club ETSEIB Alumni es torna a organitzar la seva jornada anual d'emprenedoria: ETSEIBpreneurship, un esdeveniment dedicat als emprenedors i emprenedores, on podràs aprendre de la mà de cinc reconeguts emprenedors, les possibilitats que ofereix aquest món. 

Com s'organitzarà la sessió

Cinc emprenedors d'alt prestigi estaran presents en aquesta edició, per parlar sobre aspectes interessants relacionats amb l'emprenedoria i l'enginyeria des de la seva experiència.

Acabada la jornada,  es realitzarà un espai de networking acompanyats d'un  Pica-Pica, durant el qual podràs  contactar amb les persones presents, fer networkng i debatre sobre el sector.

En aquesta 3a edició  col:labora el FÒRUM ETSEIB i es compta amb els següents sponsors : Between Technology, Bit Genoma, La Mútua dels Enginyers, UPC Alumni.

Quan: 02/05/2023 de 19:00 a 20:30

On: ETSEIB, Diagonal - Sala d'actes i en línia a través de YouTube Live

Inscriu-te al taller

Més entrades d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con