Passa al contingut principal

Becas cursos de verano en Universidad Internacional Menéndez Pelayo 2023

La Universidad Internacional Menéndez Pelayo convoca, en régimen de concurrencia competitiva becas dirigidas a estudiantes y titulados universitarios para la asistencia a las actividades académicas que se celebrarán en Santander durante el verano de 2023.

El procedimiento de concesión de las referidas becas se regirá por los criterios de igualdad, mérito y capacidad.

Las becas adoptarán las siguientes modalidades:

  • Beca completa, que incluye matrícula en el curso solicitado, alojamiento en habitación compartida y manutención en régimen de pensión completa.
  • Beca de matrícula: en los casos en los que el solicitante considere que no precisa de las prestaciones de alojamiento y manutención. La solicitud de la beca significa la aceptación de las normas de régimen interior, incluidas las sanitarias, establecidas por la UIMP en calidad de institución organizadora.

La concesión de las becas no se realiza mediante abonos directos a los estudiantes, sino que consiste, según la modalidad de beca, en cubrir los correspondientes precios por los servicios académicos aprobados por la UiMP y el alojamiento y la manutención durante el desarrollo del curso de verano para el que se ha obtenido la ayuda.

La concesión de las becas no exime de la obligación de abonar las tasas de secretaría por la formalización de su expediente, cuya cuantía será de 22,5 euros.

Termini per sol·licitar: 4 DE MAYO

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Lul·liana 2023

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Aquest any, tindrá lloc el dia 28 de novembre, a les 18:30 h, des de Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També es dona la possibilitat de connectar-se de forma online des de diferents comarques de Catalunya a través de streaming, amb la voluntat de reforçar el COEINF a tot el territori. Volem fer possible que participis allà on siguis! Inscríu-te i et direm com! TALENT TIC, és una proposta adreçada a professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiants, que té per objectiu donar a conèixer els diferents rols professionals dels enginyers i enginyeres en informàtica, el seu entorn i les possibilitats de desenvolupament professional per a cada un. Programa: 18:30 h - S'obrirá la sessió per entrar a la sala virtual. 18:35 h - Benvinguda i Introducció – Degà, Vicedegana Secretà

Oferta pública 24/11/2023

  Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on high resolution modeling (R2) Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona 1 plaça de Tècnic superior en Informàtica per a la Unitat d'Innovació i Transformació Digital Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça d'Enginyer de desenvolupament de software per projecte en Salut Mental Digital Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior opció medi ambient al Servei de Tecnologia a la Direcció General de Protecció Civil Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU 1 plaça de Tècnic junior d'obra civil Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i

Oferta pública 27/11/2023

  Ajuntament de Cabrils 1 plaça d'Enginyer municipal Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Project Manager - Computer Applications in Science and Engineering (CASE) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de -Fullstack Developer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Data Engineer/Wrangler (RE1) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, al Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la Producció Agrària, a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnolog