Passa al contingut principal

Becas cursos de verano en Universidad Internacional Menéndez Pelayo 2023

La Universidad Internacional Menéndez Pelayo convoca, en régimen de concurrencia competitiva becas dirigidas a estudiantes y titulados universitarios para la asistencia a las actividades académicas que se celebrarán en Santander durante el verano de 2023.

El procedimiento de concesión de las referidas becas se regirá por los criterios de igualdad, mérito y capacidad.

Las becas adoptarán las siguientes modalidades:

  • Beca completa, que incluye matrícula en el curso solicitado, alojamiento en habitación compartida y manutención en régimen de pensión completa.
  • Beca de matrícula: en los casos en los que el solicitante considere que no precisa de las prestaciones de alojamiento y manutención. La solicitud de la beca significa la aceptación de las normas de régimen interior, incluidas las sanitarias, establecidas por la UIMP en calidad de institución organizadora.

La concesión de las becas no se realiza mediante abonos directos a los estudiantes, sino que consiste, según la modalidad de beca, en cubrir los correspondientes precios por los servicios académicos aprobados por la UiMP y el alojamiento y la manutención durante el desarrollo del curso de verano para el que se ha obtenido la ayuda.

La concesión de las becas no exime de la obligación de abonar las tasas de secretaría por la formalización de su expediente, cuya cuantía será de 22,5 euros.

Termini per sol·licitar: 4 DE MAYO

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni