Passa al contingut principal

Premis EUSEW 2023 per a projectes d’energia sostenible

El concurs dels Premis Europeus d'Energia Sostenible (Premis EUSEW) destaca l'èxit de projectes i activitats acabats recentment o en curs, així com accions individuals i col·lectives en l'àmbit de l'eficiència energètica i les energies renovables.   

Hi ha tres categories de premis: Innovació, Acció Energètica Local i Dona a l'Energia: 

El Premi a la Innovació EUSEW reconeix projectes destacats en curs o acabats recentment finançats per la UE que mostren un camí original i innovador cap a la transició energètica neta. 

El Premi d'Acció Energètica Local d'EUSEW reconeix les accions energètiques sostenibles implementades, impulsades per un grup de ciutadans o consumidors (associats a un municipi o altres grups d'interès), que contribueixen a la transició energètica neta a nivell comunitari o local. 

El premi EUSEW Woman in Energy reconeix dones que lideren activitats destacades que, si es reprodueixen, ajuden a avançar en la transició energètica neta a Europa. Es presta especial atenció als esforços per impulsar l'agenda d'integració de la perspectiva de gènere i donar suport a la igualtat i la igualtat d'oportunitats en el sector energètic. 

Termini per participar: 09/02/2023

Més informació

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina