Passa al contingut principal

Next Generation EU - Programa Impuls de l'Ecosistema Emprenedor Innovador


El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI, ha publicat la convocatòria de subvencions per impulsar l’ecosistema emprenedor innovador nacional dins del Programa Impuls de l’Ecosistema Emprenedor Innovador.

L'objecte de la convocatòria és seleccionar, en règim de concurrència competitiva, els beneficiaris dels ajuts per a l'execució d'esdeveniments d’emprenedoria innovadora que estimulin i impulsin l'esperit emprenedor. Els esdeveniments d'emprenedoria innovadora seran actes de caràcter local, autonòmic, nacional o internacional a celebrar en un lloc concret.

Aquesta convocatòria s'emmarca en la Inversió 1 del Component 13 “Impuls a la PIME” del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que fa referència.

Beneficiaris

Podran tenir la condició de beneficiàries d’aquests ajuts les entitats, tant públiques com privades, que organitzin l’esdeveniment d'emprenedoria innovadora. Aquestes entitats hauran de tenir personalitat jurídica pròpia i domicili fiscal a Espanya. 

Les entitats sol·licitants hauran de disposar d’almenys dos anys d'experiència en
l'organització d'esdeveniments o en suport, assistència o ajuda a startups, persones emprenedores o persones que estiguin valorant iniciar un projecte emprenedor, o la dinamització de l'ecosistema empresarial.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 20 de gener del 2023 a les 23:59 hores.

Més informació

Més entrades d'Emprenedoria

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina