Passa al contingut principal

Brains Journal aborda la Salud 4.0

La nueva edición de Brains Journal, ‘Salud 4.0: Hospitales, residencias y viviendas asistidas’, explora la digitalización de diferentes ámbitos del sector, con una mirada en salud mental y el entorno de las personas mayores.

Este tercer número del Brains Journal 2022 presenta diferentes contribuciones transversales sobre el entorno de la Salud 4.0, con un enfoque especial en la salud mental, el envejecimiento saludable y la autonomía de las personas. 

El artículo de Business explora el papel de la tecnología en la salud mental y el bienestar de las personas, así como los retos actuales y futuros que plantea la Salud 4.0. Firmado por Sergio Hernández, Regional Manager en Siemens y Presidente de Smartech Clúster.

La sección Research presenta un enfoque eficaz basado en Inteligencia Artificial (IA) para mejorar la calidad de vida de las personas con discapacidad intelectual. A cargo de Gaurav Kumar Yadav, Benigno Moreno, Joan Oliver, Mohamed Abdel-Nasser, Hatem A. Rashwan, G. C. Nandi y Domenec Puig.          

El artículo de Ageing es una muestra de cómo las metodologías de cocreación poseen un gran potencial para involucrar a las personas mayores en los procesos de transformación urbana de las ciudades. Un trabajo de Jorge Raúl Zapata-Restrepo, Sacra Morejón y Maria Giné-Garriga, del Grupo de Investigación SAFE del Universitat Ramón Llull.

Brains Journal

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofert pública 21/03/2024

  Ajuntament de Banyoles 1 plaça d'Enginyer superior Ajuntament de Girona 1 plaça de Tècnic amb coneixements d'intel·ligència artificial (Projecte Pigall) Ajuntament de Reus 1 plaça d'Enginyer tècnic - arquitectura Ajuntament de Reus 1 plaça d'Enginyer tècnic - medi ambient Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior Earth Models and Workflows Team Leader (RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnica especialista en modelització de malalties forestals Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Simulation and Data Assimilation in Geosciences Consell Comarcal de la Selva Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia, Drets i Memòria 1 plaça de Tècnic de gestió al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superi

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny