Passa al contingut principal

Open Talent "Metavers i Blockchain al Sector de l'Arquitectura, l'Enginyeria i la Construcció". UPC School

El dimecres 23 de novembre, a les 19 h, organitzem al Tech Talent Center una nova edició del nostre cicle de conferències Open Talent.

En aquesta sessió analitzarem què és el metavers i quin paper juga la tecnologia blockchain al sector AEC (Arquitectura, Enginyeria i Construcció) i els seus serveis relacionats. Repassarem tots dos conceptes des d'una perspectiva pràctica i objectiva, amb la mirada posada en les noves oportunitats de present i de futur que representa per al sector.

Programa:

19:00 h - 19:05 h: Benvinguda. A càrrec d'Eloi Coloma, director acadèmic del màster BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci de la UPC School.

19:05 h - 19:20 h: Què és el Metavers? Aplicació al Sector de l'Arquitectura, Construcció i Immobiliari. A càrrec d'Iván Gómez Rodríguez, CEO & Founder de VT-Lab.

19:20 h - 19:35 h: Blockchain i Metavers: Tenen Relació? A càrrec de Sergi Campmany Oliva, Venture Product Owner a Wagmi VS.

19:35 h - 20:00 h: Taula rodona amb els dos ponents. Moderada per Eloi Coloma.

Els ponents:

Iván Gómez és CEO i fundador de VT-Lab, una empresa tecnològica espanyola especialitzada en el desenvolupament de solucions de productivitat per a empreses del sector AECO (Arquitectura, Enginyeria, Construcció i Operació) basades en la integració de la metodologia BIM amb Realitat Virtual i Augmentada. Acumula més de 20 anys al sector de la construcció, exercint diferents càrrecs de responsabilitat. La seva formació és d'arquitecte tècnic, té un màster a BIM i un altre en Project Management, així com una llarga trajectòria com a docent en diverses institucions internacionals.

Sergi Campmany Oliva és Venture Product Owner a Wagmi VS. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), postgraduat en Tecnologia Blockchain pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i màster en Tecnologia Blockchain per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va començar la seva carrera professional com a becari al departament estratègic de VidaCaixa. Posteriorment, va ser project manager al Centre Blockchain de Catalunya, on va estar 2 anys. Actualment, com a Venture Product Owner a Wagmi VS treballa exclusivament per al sector de la web3.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica