Passa al contingut principal

Open Talent "Metavers i Blockchain al Sector de l'Arquitectura, l'Enginyeria i la Construcció". UPC School

El dimecres 23 de novembre, a les 19 h, organitzem al Tech Talent Center una nova edició del nostre cicle de conferències Open Talent.

En aquesta sessió analitzarem què és el metavers i quin paper juga la tecnologia blockchain al sector AEC (Arquitectura, Enginyeria i Construcció) i els seus serveis relacionats. Repassarem tots dos conceptes des d'una perspectiva pràctica i objectiva, amb la mirada posada en les noves oportunitats de present i de futur que representa per al sector.

Programa:

19:00 h - 19:05 h: Benvinguda. A càrrec d'Eloi Coloma, director acadèmic del màster BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci de la UPC School.

19:05 h - 19:20 h: Què és el Metavers? Aplicació al Sector de l'Arquitectura, Construcció i Immobiliari. A càrrec d'Iván Gómez Rodríguez, CEO & Founder de VT-Lab.

19:20 h - 19:35 h: Blockchain i Metavers: Tenen Relació? A càrrec de Sergi Campmany Oliva, Venture Product Owner a Wagmi VS.

19:35 h - 20:00 h: Taula rodona amb els dos ponents. Moderada per Eloi Coloma.

Els ponents:

Iván Gómez és CEO i fundador de VT-Lab, una empresa tecnològica espanyola especialitzada en el desenvolupament de solucions de productivitat per a empreses del sector AECO (Arquitectura, Enginyeria, Construcció i Operació) basades en la integració de la metodologia BIM amb Realitat Virtual i Augmentada. Acumula més de 20 anys al sector de la construcció, exercint diferents càrrecs de responsabilitat. La seva formació és d'arquitecte tècnic, té un màster a BIM i un altre en Project Management, així com una llarga trajectòria com a docent en diverses institucions internacionals.

Sergi Campmany Oliva és Venture Product Owner a Wagmi VS. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), postgraduat en Tecnologia Blockchain pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i màster en Tecnologia Blockchain per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va començar la seva carrera professional com a becari al departament estratègic de VidaCaixa. Posteriorment, va ser project manager al Centre Blockchain de Catalunya, on va estar 2 anys. Actualment, com a Venture Product Owner a Wagmi VS treballa exclusivament per al sector de la web3.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu