Passa al contingut principal

Open Class "Gestionar per Processos. Les Claus de l'Èxit del Business Process Management (BPM)"

El dimecres 23-11-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del curs de formació contínua en Business Process Management (BPM) (En línia).

El debat d'aquesta taula rodona se centrarà en les qüestions d'actualitat relacionades amb la gestió per processos o BPM, com són:

  • Per què està tan de moda el món dels processos?
  • Quina valoració feu del mercat laboral pel que fa a la gestió i millora de processos?
  • Quines qualitats i coneixements ha de reunir l'equip que lideri aquest tipus de gestió?
  • On queda “això de la Gestió de/per Processos” en un món on només es parla d'intel·ligència artificial i big data?

Participants:

  • Aysel Palacios. Certificada en diverses solucions i plataformes que permeten el disseny, modelat, simulació, automatització i mineria de processos (ADONIS, AgilePoint, Apromore, DCR, Disco, Signavio). És sòcia cofundadora i CEO d'Iterem. Acumula 20 anys en consultoria de serveis IT, especialment en l'àmbit del sector públic. És també membre de WomUp.
  • Josep Carmona Vargas. CEO de Process Talks, empresa que desenvolupa una tecnologia conversacional basada en tècniques d'intel·ligència artificial per a l'automatització de processos de negoci i ofimàtics.
  • Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i actualment Account Executive a Pegasystems. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball i té un coneixement profund de les eines de l'entorn de la intel·ligència artificial, així com de les regles de negoci i processos.
  • Óscar Peñas Alarcón. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a responsable de sistemes de gestió en el sector industrial i com a consultor implementant sistemes de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos segons les normes ISO 9001, 14001 i 18001. Actualment, és responsable de l'optimització i gestió de processos a Cofidis Sucursal España, al servei d'excel·lència operacional.

Moderada per:

  • Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director acadèmic del curs en Business Process Management (BPM) i director de transformació digital del Grupo BC.
  • Juan Muñoz Poveda. Professor del curs en Business Process Management (BPM) i director de la unitat d'eficiència operacional de Celonis.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Inscripcions

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: