Passa al contingut principal

Open Class "Gestionar per Processos. Les Claus de l'Èxit del Business Process Management (BPM)"

El dimecres 23-11-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del curs de formació contínua en Business Process Management (BPM) (En línia).

El debat d'aquesta taula rodona se centrarà en les qüestions d'actualitat relacionades amb la gestió per processos o BPM, com són:

  • Per què està tan de moda el món dels processos?
  • Quina valoració feu del mercat laboral pel que fa a la gestió i millora de processos?
  • Quines qualitats i coneixements ha de reunir l'equip que lideri aquest tipus de gestió?
  • On queda “això de la Gestió de/per Processos” en un món on només es parla d'intel·ligència artificial i big data?

Participants:

  • Aysel Palacios. Certificada en diverses solucions i plataformes que permeten el disseny, modelat, simulació, automatització i mineria de processos (ADONIS, AgilePoint, Apromore, DCR, Disco, Signavio). És sòcia cofundadora i CEO d'Iterem. Acumula 20 anys en consultoria de serveis IT, especialment en l'àmbit del sector públic. És també membre de WomUp.
  • Josep Carmona Vargas. CEO de Process Talks, empresa que desenvolupa una tecnologia conversacional basada en tècniques d'intel·ligència artificial per a l'automatització de processos de negoci i ofimàtics.
  • Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i actualment Account Executive a Pegasystems. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball i té un coneixement profund de les eines de l'entorn de la intel·ligència artificial, així com de les regles de negoci i processos.
  • Óscar Peñas Alarcón. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a responsable de sistemes de gestió en el sector industrial i com a consultor implementant sistemes de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos segons les normes ISO 9001, 14001 i 18001. Actualment, és responsable de l'optimització i gestió de processos a Cofidis Sucursal España, al servei d'excel·lència operacional.

Moderada per:

  • Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director acadèmic del curs en Business Process Management (BPM) i director de transformació digital del Grupo BC.
  • Juan Muñoz Poveda. Professor del curs en Business Process Management (BPM) i director de la unitat d'eficiència operacional de Celonis.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Inscripcions

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Oferta pública 09/04/2024

  Ajuntament de Lloret de Mar 1 plaça d'Enginyer tècnic adscrit a Serveis Públics Ajuntament de Móra la Nova Borsa de treball de places de Secretari interventor Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Technical coordinator - Climate Digital Twin (RE2) Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de Turisme (ACT) 1 plaça de Data analyst - Model Turístic i Recerca Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Titulat superior en enginyeria industrial (Barcelona) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Centre d'Innovació i Formació de L'Hospitalet de Llobregat Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program