Passa al contingut principal

Open Class "Gestionar per Processos. Les Claus de l'Èxit del Business Process Management (BPM)"

El dimecres 23-11-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del curs de formació contínua en Business Process Management (BPM) (En línia).

El debat d'aquesta taula rodona se centrarà en les qüestions d'actualitat relacionades amb la gestió per processos o BPM, com són:

  • Per què està tan de moda el món dels processos?
  • Quina valoració feu del mercat laboral pel que fa a la gestió i millora de processos?
  • Quines qualitats i coneixements ha de reunir l'equip que lideri aquest tipus de gestió?
  • On queda “això de la Gestió de/per Processos” en un món on només es parla d'intel·ligència artificial i big data?

Participants:

  • Aysel Palacios. Certificada en diverses solucions i plataformes que permeten el disseny, modelat, simulació, automatització i mineria de processos (ADONIS, AgilePoint, Apromore, DCR, Disco, Signavio). És sòcia cofundadora i CEO d'Iterem. Acumula 20 anys en consultoria de serveis IT, especialment en l'àmbit del sector públic. És també membre de WomUp.
  • Josep Carmona Vargas. CEO de Process Talks, empresa que desenvolupa una tecnologia conversacional basada en tècniques d'intel·ligència artificial per a l'automatització de processos de negoci i ofimàtics.
  • Marie Claude Belda. Cofundadora de Balandra Software i actualment Account Executive a Pegasystems. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la presa de decisions i la gestió de fluxos de treball i té un coneixement profund de les eines de l'entorn de la intel·ligència artificial, així com de les regles de negoci i processos.
  • Óscar Peñas Alarcón. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a responsable de sistemes de gestió en el sector industrial i com a consultor implementant sistemes de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos segons les normes ISO 9001, 14001 i 18001. Actualment, és responsable de l'optimització i gestió de processos a Cofidis Sucursal España, al servei d'excel·lència operacional.

Moderada per:

  • Juan Ramón Gutiérrez Villar. Director acadèmic del curs en Business Process Management (BPM) i director de transformació digital del Grupo BC.
  • Juan Muñoz Poveda. Professor del curs en Business Process Management (BPM) i director de la unitat d'eficiència operacional de Celonis.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Inscripcions

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 26/05/2023

  Ajuntament de Sant Joan Despí 1 plaça d'Enginyer tècnic de mobilitat Consell Comarcal del Berguedà Borsa de treball de places de Secretari Interventor (Supramunicipal i SAT) Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de PLC Automation Engineer Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Coordinador Antenes provincials convocatòries MRR/PRTR Fundació Bosch Gimpera 1 plaça de Data Science (projectes internacionals) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça de Tècnic superior en gestió de projectes Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica G