Passa al contingut principal

Programa “Becas Santander Tecnología | Carreras Digitales | BEDU”

El Programa “Becas Santander Tecnología | Carreras Digitales | BEDU” es una iniciativa de Grupo Santander enfocada en la formación de competencias que impulsen negocios digitales altamente valorados en el mercado y que impacten de manera positiva la empleabilidad. Este programa es realizado a través de una alianza con BEDU. 

Las personas interesadas deben cumplir con los siguientes requisitos:

  1. Capturar su RFC en el formulario de inscripción (con o sin homoclave).
  2. En el caso de los estudiantes, profesores y personal administrativo de alguna Institución de Educación deben capturar en el formulario de inscripción su número de matrícula o número de empleado que valide la vinculación con la Institución.
  3. Identificación oficial. En el caso de Universitarios o personal vinculado a una universidad deberán cargar la identificación oficial de estudiante, credencial de administrativo o docente universitario. En el caso de profesionistas será necesario su credencial del Instituto Nacional Electoral o pasaporte.
  4. Exposición de motivos de hasta 280 caracteres en la que las personas interesadas expondrán las razones que le impulsan a participar en el programa.
  5. Resultados de Evaluaciones: una vez realizada la inscripción en la plataforma https://www.becas-santander.com/ en la presente convocatoria, el postulante recibirá dentro de los siguientes tres días hábiles, al correo electrónico con el que se registró, los enlaces a las pruebas diagnósticas. Contará con tres días naturales para realizarlas.

a)   Diagnóstico de habilidades y conocimientos técnicos requeridos.

b)   Diagnóstico de nivel de inglés, para conocer el nivel de adopción del idioma.

Termini per aplicar: 04/11/22 23:00 (GMT-06:00)

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: