Passa al contingut principal

Programa “Becas Santander Tecnología | Carreras Digitales | BEDU”

El Programa “Becas Santander Tecnología | Carreras Digitales | BEDU” es una iniciativa de Grupo Santander enfocada en la formación de competencias que impulsen negocios digitales altamente valorados en el mercado y que impacten de manera positiva la empleabilidad. Este programa es realizado a través de una alianza con BEDU. 

Las personas interesadas deben cumplir con los siguientes requisitos:

  1. Capturar su RFC en el formulario de inscripción (con o sin homoclave).
  2. En el caso de los estudiantes, profesores y personal administrativo de alguna Institución de Educación deben capturar en el formulario de inscripción su número de matrícula o número de empleado que valide la vinculación con la Institución.
  3. Identificación oficial. En el caso de Universitarios o personal vinculado a una universidad deberán cargar la identificación oficial de estudiante, credencial de administrativo o docente universitario. En el caso de profesionistas será necesario su credencial del Instituto Nacional Electoral o pasaporte.
  4. Exposición de motivos de hasta 280 caracteres en la que las personas interesadas expondrán las razones que le impulsan a participar en el programa.
  5. Resultados de Evaluaciones: una vez realizada la inscripción en la plataforma https://www.becas-santander.com/ en la presente convocatoria, el postulante recibirá dentro de los siguientes tres días hábiles, al correo electrónico con el que se registró, los enlaces a las pruebas diagnósticas. Contará con tres días naturales para realizarlas.

a)   Diagnóstico de habilidades y conocimientos técnicos requeridos.

b)   Diagnóstico de nivel de inglés, para conocer el nivel de adopción del idioma.

Termini per aplicar: 04/11/22 23:00 (GMT-06:00)

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable

SEAT-UPC Design Thinking 2023

T'apassiona l’automoció? i el vehicle intel·ligent? Arriba el repte de futur més esperat de la mà de Càtedra SEAT-UPC Des de la Càtedra SEAT-UPC, es llança el Design Thinking 2023 (DT-23), un repte proposat per SEAT a l'àmbit de l'automoció. Els participants al DT-23 han de ser estudiants de grau (tercer i quart) o màster de l'ETSEIB, ESEIAAT, EEBE, ETSETB, EETAC, EPSEM, EPSEVG, FIB, FME i CFIS. Els participants s'inscriuran en equips de 3-4 estudiants. Els equips podran tenir membres de diferents centres i de diferents titulacions. Entre els equips inscrits se'n seleccionaran 10, dels quals 5 deixaran el repte a partir de la sisena setmana. Els 5 equips restants continuaran fins al final on hauran de lliurar una memòria amb les propostes i els resultats obtinguts, i fer una breu presentació davant del jurat. L´equip guanyador rebrà un primer premi de 3.000 euros. I l'equip que quedi segon un premi de 1.500 euros. Inscripcions fins al dilluns 27 de març Més