Passa al contingut principal

European Innovation Scoreboard 2022

El European Innovation Scoreboard (EIS) fa una anàlisi anual en què es comparen la recerca i la innovació als diferents països de la Unió Europea i a països veïns no comunitaris, i classifica aquests països segons el rendiment d’innovació que presenten. Aquest informe facilita als governs la identificació de les àrees que cal redreçar, atès que s’avaluen les fortaleses i les debilitats dels sistemes d’innovació.

Els diferents països analitzats es classifiquen, com en les darreres edicions de l’informe, en quatre grups: líders en innovació (Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Països Baixos i Bèlgica), innovadors forts (Irlanda, Luxemburg, Àustria, Alemanya, Xipre i França), innovadors moderats (Estònia, Eslovènia, Txèquia, Itàlia, Espanya, Portugal, Malta, Lituània i Grècia) i innovadors emergents (Hongria, Croàcia, Eslovàquia, Polònia, Letònia, Bulgària i Romania).

Més informació

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina