Beques INECO - UPC

Els candidats a aquestes beques hauran de complir, en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds, amb els requisits següents:

1. Estar matriculat com a estudiant regular durant el curs 2022/2023:

  • En un dels estudis de grau(obriu en una finestra nova) o en un programa de màster universitari(obriu en una finestra nova)  pertanyent a alguna de les branques de coneixement que consten a la convocatòria
  • Els programes de grau i de màster hauran d'impartir-se en els centres relacionats a la convocatòria.
  • En el cas dels programes interuniversitaris, només s'admetran sol·licituds quan la UPC sigui la universitat coordinadora.
2. Haver sol·licitat la beca EQUITAT(obriu en una finestra nova) de la Generalitat de Catalunya i estar situats en el tram 2.

3. En el cas dels estudiants de grau, tenir superat el 75% de les assignatures del seu pla d'estudi.

4. Tenir una nota d'expedient de 6 punts o més, tenint en compte totes les assignatures, suspeses i superades.

En el cas dels estudiants de màster de nou accés, la nota serà la de l'expedient que li hagi donat accés al programa de màster.

5. No ser beneficiari de la beca del Ministeri d'Educació o de qualsevol altra beca atorgada per la UPC. Per tant, aquestes beques són incompatibles amb les beques del Ministeri d'Educació i amb les ofertes per la UPC.

Termini per sol·licitar: 30/11/2022

Més informació

Més entrades de Beques

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...