Passa al contingut principal

Networking Talent Day - Arquitectura, urbanisme i edificació — UPCAlumni


L'NTD representa una oportunitat única per facilitar el contacte entre empreses i institucions del sector de l'arquitectura, l'urbanisme i l'edificació amb professionals que han cursat o estan cursant a la UPC un grau, màster, doctorat i que volen incorporar-se al mercat de treball. Aquesta edició es realitza a l'ETSAB - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Durant la jornada presencial, els participants tindran l'oportunitat de mantenir breus trobades, en grups reduïts, per informar dels perfils professionals que cerquen les empreses/institucions i atendre les consultes que se'n derivin.

Fes la teva inscripció i recorda portar el teu CV per entregar durant les trobades. Si visites un mínim de 4 empreses/institucions, podràs accedir al sorteig d'una tauleta, que es realitzarà a la Cloenda de l'esdeveniment, en el hall de l'ETSAB.


10:00 h -11:00 h    Acreditacions i preparació dels estands

11:00 h                   Benvinguda institucional

11:30 h - 13:30 h   Trobades presencials entre empreses i assistents

13:30 h - 15:00 h   Pica-pica de Networking per a tots els assistents                                   registrats a l'esdeveniment: estudiants, titulats, empreses i institucions.

15:00 h - 16:30 h   Trobades presencials entre empreses i assistents

16:30 h                   Cloenda. Sorteig d'una tauleta entre les persones assistents.


Empreses participants

 • ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA
 • ASEMAS
 • BATLLE I ROIG
 • BIS STRUCTURES
 • COAC
 • DELOITTE
 • DIPUTACIÓ DE BARCELONA
 • DURAN ARQUITECTES
 • FINSA ARQUITECTURA
 • FUNDACIÓ EMPIEZA POR EDUCAR
 • HERMANDAD NACIONAL DE ARQUITECTOS
 • HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA
 • IDOM
 • SAINT-GOBAIN WEBER
 • SAVILLS AGUIRRE NEWMAN
 • URBIDERMIS SANTA & COLE


Inscripcions

L'estudiantat i els Alumni que vulguin participar en l'esdeveniment, poden fer la seva reserva de plaça fins a l'11 d'octubre.  Per participar en el dinar de Networking, en el que també estaran les empreses, caldrà igualment estar registrat al NTD.

Més entrades d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu