Passa al contingut principal

Masterclass Explicabilitat en Visió Artificial. CIDAI

En els últims anys els algorismes d’intel·ligència artificial (IA) han millorat de manera més que substancial i el seu ús va molt més enllà del sector IT. Avui dia podem trobar-los en àmbits com les finances, la medicina, l’art, les energies renovables etc.

Concretament en l’àmbit de la visió artificial (o Computer Vision – CV), constantment es deleguen decisions importants a aquests algorismes (diagnòstics mèdics, cotxes autònoms…), per la qual cosa és crucial que aquestes decisions siguin justes i explicables. En aquest context, tenim la responsabilitat moral com a societat de fugir del concepte de “caixa negra”, en el qual no podem explicar la relació entre uns inputs i els seus outputs, i transitar cap a un punt en el qual qualsevol decisió presa per un algorisme pugui ser interpretada.

En aquesta Masterclass introduirem la necessitat i el concepte d’explicabilitat en el camp de la IA, a posar focus en les tècniques existents específiques per a l’explicabilitat en el camp de la visió artificial (centrant-nos en la tasca de classificació d’imatges) i acabarem detallant casos d’ús en els quals. la interpretació dels models de Computer Vision, és crucial.

DIA I HORARI: 14 OCTUBRE 2022 | 11:30h a 13h

PONENTS:

Stefano Masneri, Technical Manager en el Knowledge àrea d’intel·ligència artificial en NTT Data. Stefano té 15 anys d’experiència en processament d’imatges, visió artificial i realitat augmentada i ha treballat com a investigador i enginyer de computer vision a Itàlia, Alemanya i Espanya. Ara en NTT Data, s’ocupa de projectes que ajuden els clients a utilitzar IA per a millorar els seus processos i generar valor afegit.

Mario Mesas Rodriguez, Data Scientist @ NTT Data Center of Excellence. Data Scientist en el Centre d’Excel·lència de IA de NTT DATA. Experiència aplicant tècniques de visió artificial (object detection, instance segmentation) a múltiples casos d’ús, des de la seva concepció a la seva posada en producció. Amb un particular interès en l’Edge AI i les aplicacions industrials de la visió artificial, en NTT Data cerca sumar coneixements i afegir el seu expertise per a generar un producte diferencial.

IDIOMA I FORMAT DE LA MASTERCLASS: Castellà | Virtual

AGENDA:

Què és l’explicabilitat en intel·ligència artificial i perquè és important.

Explicabilitat en models de visió artificial

Categories de tècniques per a explicar models de visió artificial

Casos d’ús

Més informació

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta públca 12/04/2024

  Ajuntament de Piera - Industrial Piera, SA 1 plaça d'Enginyer de manteniment de l'espai públic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Junior Streaming Workflows Engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - R data analysis tools developer (RE2) Consell Comarcal del Priorat 1 plaça de Tècnic de suport al producte local, Projecte treball a comarques Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport especialista en energia pel projecte PYMEDEASCAT Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 1 plaça de Tècnic Observatori especialitat TIC Generalitat de Catalunya - Banc de Sang i Teixits (BST) 1 plaça de Tècnic de grau superior amb càrrec de Cap Àrea Manteniment Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de T

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica