Passa al contingut principal

Open Class "Interdisciplinar la Llum". UPC School

El dimecres 14-09-2022, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del màster en Lighting Design. Disseny d'Il·luminació Arquitectònica (Semipresencial).

Sessió per abordar l'enfocament de com projectar, dissenyant la il·luminació, els elements lumínics i l'experiència d'interactuar amb la llum. Ho farem a través de conceptes de composició lumínica i d'immersió sensorial, des d'una perspectiva transversal que ampliï les possibilitats d'expressió del dissenyador i de la percepció de l’espai.

El ponent

Maurici Ginés. Dissenyador d'il·luminació. Director i fundador d'Artec Studio.

Des del seu estudi de disseny treballa en l'àmbit de la llum desenvolupant projectes d'il·luminació, de producte i de light-art amb seus a Barcelona i Ciutat de Mèxic, i oficines a Madrid i Nova York. Junt amb el seu equip ha estat guardonat amb premis internacionals i nacionals, com; IALD, LDA, DARC, LAMP, LAUS, ADI-FAD, ILUMINET, CODEGA, GDA, LUX, LIT, PIA awards. És soci fundador de l'Associació Professional de Dissenyadors d'Il·luminació (APDI), membre professional de la International Association of Lighting Designers (IALD), soci professional del FAD i lighting designer certificat pel CLD.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni